Ολοκληρώθηκε το αντιφασιστικό συλλαλητήριο (ΦΩΤΟ)

Με πορεία μέχρι την αρχή της οδού Δεληγιάννη στην πλατεία Καραϊσκάκη, ολοκληρώθηκε το αντιφασιστικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη κράτησε τους συμμετέχοντες στην πλατεία σε απόσταση περίπου 400 μέτρων από τα γραφεία της ΧΑ, όπου πραγματοποιείται συγκέντρωση.

Η πορεία, την οποία είχε οργανώσει ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Επιτροπών, Συλλογικοτήτων και Πρωτοβουλιών ΑθήναςΠειραιά,

ξεκίνησε από την πλατεία Βικτωρίας για να φθάσει στον Άγιο Παντελεήμονα όπου πραγματοποιήθηκαν αρκετά δρώμενα.

Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν αρκετές αντιφασιστικές οργανώσεις, μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ «Ανοιχτή Πόλη», συνελεύσεις κατοίκων του κέντρου της Αθήνας, εκπαιδευτικοί και μέλη από τις τοπικές ΕΛΜΕ, διοικητικοί υπάλληλοι του Μετσόβιου Πολυτεχνείου και πλήθος πολιτών.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε χωρίς να σημειωθούν έκτροπα, ενώ κεντρικό ρόλο έπαιζε ένα πανό για τον αδικοχαμένο Παύλο Φύσσα, ο οποίος έπεσε νεκρός από την επίθεση του χρυσαυγίτη Γιώργου Ρουπακιά.

Στη συνέχεια, στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, πραγματοποιήθηκαν πολιτιστικά δρώμενα με μουσικούς και καλλιτέχνες του θεάτρου δρόμου.

Στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης όπου βρίσκονται τα γραφεία της ΧΑ έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 500 άτομα.

Λίγο μετά τις 6:30, η Τροχαία επέτρεψε την κυκλοφορία γύρω από την πλατεία Καραϊσκάκη, όχι όμως και σε όλο το μήκος της οδού Δηλιγιάννη πρός τον σταθμό των τρένων, η οποία παραμένει κλειστή για λόγους ασφαλείας.

The post Ολοκληρώθηκε το αντιφασιστικό συλλαλητήριο (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα