Ολοκληρώθηκε η «πρώτη» του ΠΑΟΚ με τον Στέφενς (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ με την παρουσία του νέου τεχνικού της ομάδας Χούμπ Στέφενς.

Στο πρώτο τετ-α-τετ του Ολλανδού προπονητή έγιναν οι συστάσεις και η πρώτη γνωριμία με το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Μόλις ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα

περίοδο, με τους ποδοσφαιριστές να μπαίνουν, μετά το τέλος των περσινών αγωνιστικών υποχρεώσεων τους, για πρώτη φορά στα γήπεδα της Νέας Μεσημβρίας.

Ο Huub Stevens και οι συνεργάτες του, στους οποίους συγκαταλέγεται, πλέον, και ο Γιώργος Γεωργιάδης καλωσόρισαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στις υποχρεώσεις της νέας σεζόν και γνωρίστηκαν μαζί τους.

Στην προπόνηση συμμετέχουν και οι νεαροί Qose, Σαββίδης, Κουλούρης, Ποζατζίδης, Πόζογλου, καθώς και οι Τζανδάρης, Kartal που επέστρεψαν από δανεισμό.

Απουσιάζουν οι: Σαλπιγγίδης, Κατσουράνης, Τζιόλης, Kace, Lazar, Itandje, οι οποίοι εξασφάλισαν λίγες μέρες παραπάνω άδεια, λόγω των υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες, ενώ οι Κωνσταντινίδης-Πέλκας ακόμη έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων.

Στις προπονήσεις δοκιμάζεται και ο Ελληνικής καταγωγής Panaiotis Khartyadi, 20 ετών αριστερός εξτρέμ που αγωνιζόταν στην β´ ομάδα της Lokomotiv Moscow.

Και αύριο θα διεξαχθεί μία απογευματινή προπόνηση στη Ν. Μεσημβρία, ενώ το πρωί θα περάσει το δεύτερο γκρουπ από εργομετρικό έλεγχο».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: paokfc.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα