Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του κυπέλλου Ελλάδος με τον αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης

Με τον αγώνα ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης στην Τούμπα (20:00 OTEsport) πέφτει η αυλαία των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να φτάσει από σήμερα σε σκορ πρόκρισης, ώστε να μην μπει σε μπελάδες στη ρεβάνς της Ριζούπολης.

Ο Ολλανδός προπονητής σημείωσε πως οι παίκτες του θέλουν εκδίκηση για το 0-0 της Τούμπας στο πρωτάθλημα ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως ο Απόλλων θα παραταχθεί αμυντικά. Οι δηλώσεις του Χουμπ

Στέφενς

Οι γηπεδούχοι θα υποδεχθούν την «Ελαφρά Ταξιαρχία» χωρίς τον Λάζαρ. Ο Ρουμάνος μέσος δεν μπόρεσε να προπονηθεί χθες, εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση και αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως και οι επίσης τραυματίες Βίτορ, Γεωργιάδης, Κατσικάς. Η αποστολή του ΠΑΟΚ, η οποία αποτελείται από τους: Γλύκο, Γιακουμή, Λίνο, Τζαβέλλα, Κατσουράνη, Σκόνδρα, Κίτσιου, Κάτσε, Μαντούρο, Τζιόλη, Νίνη, Μάρτενς, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη.

Από την πλευρά του, ο Απόλλωνας αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα. Ο Λόρι Σάντσεζ άφησε εκτός αποστολής τους Τζόρβα και Παπαζαχαρία, ενώ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κόρμπο, Σόουζα και στον τιμωρημένο Δεληζήση. Στην αποστολή μετέχουν οι, οι Γουμάγιας, Γκόμεζ, Άλβαρες, Διαμάντης, Χατζηζήσης, Σόντερμπεργκ, Άμπροουζ, Κουκ, Έγκον, Καμαρά, Τσιλιγκίρης, Γκουέλα, Πετρόπουλος, Μπάρκογλου, Σιγάλας, Σελμανάι, Μπέντας και Δημογιάννης.

Δείτε τα χτεσινά αποτελέσματα για τους αγώνες του κυπέλλου :

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Βόλου 4-0

Ολυμπιακός – Ατρόμητος ο-0

ΟΦΗ – Πανιώνιος 2-0

*οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων ρεβάνς δεν έχουν ακόμα οριστεί.

The post Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του κυπέλλου Ελλάδος με τον αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα