Οι πρώτοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Ελιάς

Το φως της δημοσιότητας είδαν τα πρώτα ονόματα για το ευρωψηφοδέλτιο της Ελιάς - Δημοκρατικής Παράταξης κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι επικεφαλής των κομμάτων και των κινήσεων.

Η Κατερίνα Μπατζελή, η Συλβάνα Ράπτη, ο Παντελής Καψής και η Εύα Καϊλή είναι τα πρώτα

ονόματα που «έκλεισαν» για τις επικείμενες ευρωεκλογές του Μαΐου, ενώ αναμένονται να είναι στην εν λόγω λίστα και η Αφροδίτη αλ Σάλεχ, η Βασιλική Σουλαδάκη, ο Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Θ.Τσίκας, ο Γιώργος Βερνίκος, ο Θανάσης Χειμωνάς και ο Νίκος Μπίστης.

Από το κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου, υποψήφιοι αναμένεται να είναι ο εκπρόσωπος Τύπου Ευθύμης Καρδαράς, οι Δ.Καρέλλας, Ν.Τσολακίδης, Απ.Ψωμάς και Κατερίνα Λαμπροπούλου.

Από τους «58» δεν αποκλείεται να συμματέασχουν στελέχη της Πρωτοβουλίας από τη νέα γενιά. Επίσης αναμένεται να ενταχθούν και στελέχη προερχόμενα από τη ΔΗΜΑΡ που συγκρότησαν τη Μεταρρυθμιστική Κίνηση.

Στο ψηφοδέλτιο θα εκπροσωπούνται όλες οι Περιφέρειες της χώρας, όλοι οι κοινωνικοί και επαγγελματικοί χώροι. ‘Οι συμμετέχοντες στη σημερινή συνάντηση χαιρέτισαν την ένταξη στην Ελιά της Κίνησης Μεταρρυθμιστική Αριστερά, που συγκροτείται από στελέχη που ανήκαν στη ΔΗΜΑΡ και ευρύτερα στο χώρο της ανανεωτικής Αριστεράς”, αναφέρεται.

Η διαδικασία κατάρτισης του ψηφοδελτίου των ευρωεκλογών συμφωνήθηκε στη σημερινή συνάντηση των Κομμάτων και Κινήσεων της Ελιάς.

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου των ευρωεκλογών αποφασίστηκε να γίνει την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι.

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

The post Οι πρώτοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Ελιάς appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα