Οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις για το 2013 σύμφωνα με την Google

Το όνομα του Νέλσον Μαντέλα κυριάρχησε στις αναζητήσεις στη μηχανή αναζήτησης Google το 2013 σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία-κολοσσός του Διαδικτύου.

«Προκαλεί αναμφίβολα μικρή έκπληξη ότι την πρώτη θέση στις αναζητήσεις του 2013 την κατέλαβε κάποιος που ενσαρκώνει τη δύναμη ψυχής και την ειρήνη: ο Νέλσον Μαντέλα» σχολίασε ο Αμίτ Σινγκάλ, στέλεχος της Google,

σε ανάρτηση στο επίσημο ιστολόγιο της εταιρείας. Στη δεύτερη θέση, σε αριθμό αναζητήσεων ήταν ο Αμερικανός ηθοποιός Πολ Γουόκερ, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στις αρχές του Δεκεμβρίου. Ακολούθησαν το iPhone 5s της Apple, ο Κόρι Μοντέιθ -ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς Glee, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 31 ετών αυτό το καλοκαίρι, αφού πήρε υπερβολική δόση ηρωίνης και κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ μόλις μερικές εβδομάδες αφότου είχε ολοκληρώσει μια συνεδρία αποτοξίνωσης-, ο χορός «Harlem Shake», η τρομοκρατική επίθεση στον μαραθώνιο της Βοστόνης, ο πρίγκιπας Γεώργιος, γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, η Βόρεια Κορέα και η Πακιστανή Μαλάλα Γιουσαφζάι.

Ειδήσεις του κόσμου των Media από το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ που κυκλοφορεί

The post Οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις για το 2013 σύμφωνα με την Google appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα