Οι πιο… «ανεβαστικές» σκηνές όλων των εποχών (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι παρακάτω σκηνές, μας μεγάλωσαν και μας έκαναν άντρες. Πόσες και πόσες φορές, δεν πατήσαμε «pause» και «rewind» για να τις γυρίσουμε πίσω και να τις ξαναδούμε ξανά και ξανά! Σκηνές που δεν ξεχάσαμε ποτέ, που δεν χορτάσαμε ποτέ να βλέπουμε και να ξαναβλέπουμε και έχουμε αναζητήσει ουκ ολίγες φορές στο YouTube! Πολλές φορές μάλιστα, χρησιμοποιώντας μόνο το… ένα χέρι!

Αν ήμασταν τηλεοπτικό κανάλι, θα βάζαμε το κόκκινο «Χ» πάνω αριστερά. Επειδή, όμως, δεν είμαστε, απλώς σας προειδοποιούμε πως οι κινηματογραφικές σκηνές στις οποίες αναφερόμαστε παρακάτω, ανεβάζουν επικίνδυνα την λίμπιντο.

Απομακρύνετε τα παιδιά από την οθόνη και δείτε / απολαύστε με δική σας ευθύνη! Βοήθειά σας!

Βασικό Ένστικτο – Sharon Stone: Οι ανδρικές ονειρώξεις των αρχών των ‘90s είχαν ως σημείο αναφοράς την φιγούρα της Sharon Stone. Και σε αυτή την ταινία, η σέξι ηθοποιός έκανε τα πάντα για να εδραιώσει αυτή τη θέση της, όχι μόνο με τις ερωτικές σκηνές, αλλά ακόμη και με πιο «αθώες», όπως αυτή της ανάκρισης, κατά την οποία καθιερώνει το γνωστό, δηλητηριώδες σταυροπόδι.

Τιτανικός – Kate Winslet: Παραπάνω βλέπετε την περίφημη σκηνή του πορτρέτου της Ρόουζ (Kate Winslet), η οποία ποζάρει γυμνή στον ντροπαλό ερασιτέχνη ζωγράφο Τζακ (Leonardo DiCaprio). Η ερωτική ένταση ανεβαίνει, αλλά o Cameron περιμένει καρτερικά το ζευγάρι να κατέβει κυνηγημένο στο «γκαράζ» του πλοίου και να κρυφτεί σε μια άμαξα. Μπορεί η κάμερα να μην είδε ποτέ τι συνέβη μέσα στην άμαξα, μετά το περιβόητο ιδρωμένο χέρι που αφήνει το ίχνος του στο παράθυρο, αλλά οι έφηβες των ‘90s μεγάλωσαν με αυτή τη σκηνή ως το απόλυτο ρομαντικό σεξ της πρώτης φοράς.

Monster’s ball - Halle Berry: Ο Billy Bob Thornton είναι ένας χήρος, μάλλον ρατσιστής, που μπλέκει με την Halle Berry. Η αμοιβαία μοναξιά τους οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια και σε σκηνές ωμού σεξουαλισμού και έντονων συναισθημάτων.

9 ½ Εβδομάδες - Kim Basinger:

Ο Mickey Rourke και η Kim Basinger έχουν μια θυελλώδη σχέση γεμάτη kinky στιγμές. Η πιο εμβληματική από αυτές ίσως είναι η παραπάνω σκηνή με τα τρόφιμα, τα οποία σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί παρουσιασμένα με τόσο σεξουαλικό τρόπο όσο εδώ. Κεράσια, φράουλες, μέλι, όλα γίνονται μέρος του ερωτικού παιχνιδιού του πιο hot ζευγαριού των ‘80s – δείτε και αναρωτηθείτε τι απέγινε η γοητεία του Rourke.

Wild Things – Denise Richards:

Και για τελευταίο αφήσαμε το καλύτερο! Η σαγηνευτική Denise Richards επιδίδεται σε πληθώρα καυτών λεσβιακών γλωσσόφιλων με την Neve Campell, σε μια σκηνή που κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του έχει παρακολουθήσει! Το κερασάκι στην τούρτα όμως, είναι το καυτό τρίγωνο μεταξύ των δυο κοριτσιών μαζί με τον… «πρωτομάστορα» της απατεωνιάς στην ταινία, Matt Dilon.

Keywords
Τυχαία Θέματα