Οι όροι που βάζει η Ιερά Μονή Αγίας Θεοδώρας στον ΦΩΚΑ για την επαναλειτουργία του καταστήματος

Για «χρυσή τομή» μεταξύ της Ιεράς Μονής Αγίας Θεοδώρας και της επιχείρησης «ΦΩΚΑΣ» κάνει λόγο ο νομικός σύμβουλος της πρώτης Θεόδωρος Ζέρβας, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να επαναλειτουργήσει το κατάστημα επί της οδού Τσιμισκή 48-50 υπό την ίδια ιδιοκτησία στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας. Την ίδια ώρα, δικαστικοί επιμελητές παραμένουν στους χώρους εντός του κτιρίου καταμετρώντας στην περιουσία και τα προϊόντα που υπάρχουν μέσα, ενώ οι εργαζόμενοι συνεχίζουν την κινητοποιήσεις τους.

Σύμφωνα με όσα δηλώνει ο κ. Ζέρβας, χθες το βράδυ στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό την παρουσία του κκ. Άνθιμου μεταξύ των εκπροσώπων της Μονής και των επιχειρηματιών, όπου και τέθηκαν οι όροι για την επαναλειτουργία του καταστήματος. «Μεταξύ αυτών, πρέπει να ελεγχθεί εάν τα μισθώματα Αυγούστου και Σεπτεμβρίου έχουν πληρωθεί, να δοθούν στην Ιερά Μονή 370.000 ευρώ μετρητά, να δοθεί εγγυητική επιστολή από κάποια από τις πιστώτριες τράπεζες για το υπόλοιπο ποσό των 830.000 ευρώ, να δοθούν εγγυήσεις πως από εδώ και στο εξής δεν θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην καταβολή των μισθωμάτων». Ο ίδιος σχολιάζει πως όλα τα παραπάνω θα πρέπει να υλοποιηθούν από την πλευρά της επιχείρησης μέχρι την Παρασκευή στις 12:00 καθώς μια ώρα αργότερα αναμένεται να συνεδριάσει το Ηγουμενοσυμβούλιο της Μονής που θα αποφασίσει τη δημοπράτηση του κτιρίου ή τη νέα μίσθωσή του από το ΦΩΚΑ.

Διαβάστε περισσότερα στην karfitsa

The post Οι όροι που βάζει η Ιερά Μονή Αγίας Θεοδώρας στον ΦΩΚΑ για την επαναλειτουργία του καταστήματος appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα