Οι νέες, ωραίες και πλούσιες της Βουλής…

Τρεις γυναίκες ξεχωρίζουν, σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε, στην ελληνική Βουλή, καθώς είναι όμορφες και διαθέτουν μεγάλη προίκα, όπως προκύπτει από το Πόθεν Έσχες τους. Οι πρώτες δύο είναι Σαλονικιές, η Εύα Καϊλή -που διαθέτει λίγα μεν αλλά πολύ ακριβά ακίνητα και αρκετά υψηλά εισοδήματα- και η Έλενα Ράπτη -η οποία έχει στο όνομά της 35 ακίνητα και μεγάλες τραπεζικές καταθέσεις. Η τρίτη όμως, η Άννα Νταλάρα,

είναι μια εκ των πρωταθλητριών στην κατοχή ακινήτων. Μάλιστα η ακίνητη περιουσία της είναι τόσο μεγάλη που χρειάστηκαν πέντε σελίδες του «πόθεν έσχες» για να καταγραφούν! Πρόκειται για συνολικά 59 ακίνητα, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι οικίες στις Κυκλάδες και… δασικές εκτάσεις ακόμη και στη Μαγνησία!
Με 35 ακίνητα στην κατοχή της, τα περισσότερα από αυτά στη Θεσσαλονίκη η βουλευτής της ΝΔ, Έλενα Ράπτη μάλλον είναι η πιο… περιζήτητη νύφη! Με λίγοτερα ακίνητα, αλλά με «πλούσιες» καταθέσεις εμφανίζεται η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καιλή. Η Άννα Νταλάρα και προίκα έχει και σύζυγο.


Έλενα Ράπτη
Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τι δηλώνουν τα κορίτσια: Η Έλενα Ράπτη διαθέτει συνολικά 35 ακίνητα εκ των οποίων τα έξι είναι διαμερίσματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Δύο εξοχικές οικίες στη Χαλκιδική, 13 αποθήκες, 4 καταστήματα (!) στους πιο πολυσύχναστους δρόμους της συμπρωτεύσουσας, 9 γραφεία και 1 οίκημα που εμπίπτει «στις άλλες περιπτώσεις». Όσον αφορά στα εισοδήματά της, αγγίζουν 139.000 ευρώ. Την ίδια ώρα έχει καταθέσεις σε τρεις τράπεζες αξίας 691.000 ευρώ, ενώ δήλωσε καταθέσεις αξίας 5.500 σε ελβετικά φράγκα και 7.200 σε λίρες! Εντύπωση πάντως προκαλεί ότι η όμορφη βουλευτής δεν έχει στην κατοχή της κάποιο Ι.Χ.

Εύα Καϊλή

Η Εύα Καϊλή, που εξελέγη το 2007 με το ΠΑΣΟΚ αλλά δεν επανεξελέγη κατά τις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, όπως προκύπτει από το «πόθεν έσχες» της διαθέτει λίγα και καλά ακίνητα! Πρόκειται για οικίες μεγάλης αντικειμενικής αξίας. Πιο συγκεκριμένα, δηλώνει εισοδήματα συνολικού ύψους 100.000 ευρώ. Διαθέτει 4 ακίνητα εκ των οποίων, δύο διαμερίσματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, 1 αποθήκη στο Κολωνάκι και 1 οικία στην Αθήνα. Στον τραπεζικό της λογαριασμό διαθέτει 93.000 ευρώ, ενώ έχει στην κατοχή της 2 αυτοκίνητα, τα οποία και αγόρασε πριν δύο χρόνια.


Άννα Νταλάρα
Η πρώην υφυπουργός Εργασίας στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, Άννα Νταλάρα, από την πλευρά της διαθέτει 7 πάρκινγκ, 4 οικόπεδα, 8 αγροτεμάχια, 4 δασικές εκτάσεις, 4 διαμερισμάτα, 27 οικίες(!), 2 αποθήκες και 3 ακίνητα χαρακτηρισμένα ως «άλλες περιπτώσεις». Μαζί με το σύζυγο της (και την κόρη της) τους ανήκουν στη Σύρο, 7 οικίες, 1 πάρκινγκ, 2 αγροτεμάχια, 1 αγροτεμάχιο στην Αντίπαρο, μία οικία και ένα οικόπεδο στην Πάρο, 3 οικίες στη Βορ. Κυνουρία στην Αρκαδία, 4 δασικές εκτάσεις στη Μαγνησία και 4 διαμερίσματα στην Αττική! Η ίδια δηλώνει εισόδηματα ύψους 250.494 ευρώ ενώ ο σύζυγός της δηλώνει 315.799 ευρώ, ενώ κατέχουν χιλιάδες αμοιβαία κεφάλαια και ομόλογα τα ποσά των οποίων αγγίζουν τα 1 εκατ. ευρώ. Επίσης η κα Νταλάρα έχει κατα

Keywords
Τυχαία Θέματα