Οι μαρτυρικές στιγμές της Πέγκυς Ζήνα

Μπορεί όλα να πηγαίνουν περίφημα στην επαγγελματική της ζωή και εκείνη να περνάει μια από τις καλύτερες στιγμές στη συνεργασία της με τον Γιάννη Πλούταρχο στο νυχτερινό κέντρο Θέα, υπάρχει όμως ένα «αγκάθι» που ταλαιπωρεί εδώ και λίγο καιρό την Πέγκυ Ζήνα, στο οποίο και χρειάζεται να δοθεί μια άμεση λύση….

Η τραγουδίστρια, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πρέπει πολύ σύντομα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές της χορδές μιας και έχει πολύποδα. Η κούραση και η ταλαιπωρία από τις συνεχόμενες εμφανίσεις τής έχουν δημιουργήσει έντονο πρόβλημα με αποτέλεσμα να υποφέρει

από δυνατούς πόνους την ώρα που τραγουδά. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και το τονίζουμε αυτό!!

Η Πέγκυ άρχισε να έχει ήδη κάποιες ενοχλήσεις από το χειμώνα, την περίοδο που τραγουδούσε στη Θεσσαλονίκη. Καθώς όμως είχε δώσει τα χέρια με τον επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου και είχε απαντήσει θετικά στην πρόσκληση του φίλου και αγαπημένου συνεργάτη της από το παρελθόν Γιάννη Πλούταρχου για συνεργασία μετά το Πάσχα δεν μπορούσε να το αναβάλλει ή και να αρνηθεί στην νέα αυτή πρόκληση-πρόταση που της έγινε – δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι θεωρείται μια από τις πιο συνεπείς επαγγελματίες στο χώρο.

Στην αρχή, μάλιστα, είχαν μιλήσει για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων, αλλά τα πράγματα άλλαξαν στην πορεία. Η ανταπόκριση και η τεράστια προσέλευση του κόσμου που ήθελε να απολαύσει τους δύο καλλιτέχνες, σε συνδυασμό με το ότι το μαγαζί ήταν σχεδόν κάθε βράδυ soldout, έκαναν την Πέγκυ να μην μπορεί να «διακόψει» αυτή την επιτυχία και να παραβλέψει τις συμβουλές του γιατρού της.

Ζήτησε, λοιπόν, να σταματήσουν στο τέλος του μήνα, ώστε να μπορέσει να υποβληθεί στην επέμβαση ρουτίνας, αφού σε λιγότερο από ενάμιση μήνα θα πρέπει να εμφανιστεί σε προγραμματισμένη περιοδεία στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Αμερική, όπου οι ομογενείς την περιμένουν με μεγάλη λαχτάρα. Η Πέγκυ Ζήνα αυτό το διάστημα βρίσκεται σε ένα συνεχόμενο τρέξιμο με τα επαγγελματικά της, γεγονός που την έχει κάνει να καθυστερεί και τη βάπτιση της κόρης της Ηλέκτρας, που πολύ πιθανόν να πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Πηγή: newspistol

Keywords
Τυχαία Θέματα