Οι ιατρικές «περιπέτειες» του Μ. Ανδρουλιδάκη

Σε προσπάθεια να αποφυλακιστεί φαίνεται να επιδίδεται ο πρώην εκδότης Μιχάλης Ανδρουλιδάκης, που συνελήφθη μετά από καταδίκη σε πενταετή φυλάκιση την 1η Αυγούστου. Ο εκδότης λίγο πριν μεταφερθεί στις φυλακές Δομοκού επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας, και μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου έκανε καρδιογράφημα που έδειξε ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Στη συνέχεια υπεβλήθη σε στεφανιογράφημα το οποίο επίσης δεν έδειξε πρόβλημα.

Όταν του ανακοινώθηκε ότι πρέπει να αποχωρήσει από το Λαϊκό εκδηλώθηκαν

έντονες αντιδράσεις από τη σύζυγό του Κατερίνα Ανδρουλιδάκη-Λιναρά, η οποία έλεγε στους γιατρούς ότι θα είναι υπεύθυνοι για ό,τι πάθει ο άντρας της! Χρειάστηκε η παρέμβαση του διευθυντή του νοσοκομείου ο οποίος δήλωσε ότι δεν είναι δυνατόν να απασχολείται το νοσοκομείο, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με έναν άνθρωπο που είναι πιο υγιής και από τον ίδιο! Έτσι, στις 4 Αυγούστου πήρε εξιτήριο από το Λαϊκό.

Όμως και πάλι δεν μεταφέρθηκε στον Δομοκό καθώς τέθηκε ζήτημα αυτοκτονικού ιδεασμού! Εισήχθη στο Θριάσιο με ενδείξεις κατάθλιψης και αυτοκτονικές τάσεις! Οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του. Έτσι, παρέμεινε έναν μήνα και χρειάστηκε παρέμβαση εισαγγελέα για να δοθεί εξιτήριο.

Αμέσως μετά οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, και όχι στις φυλακές Δομοκού. Πάντως, αύριο συζητείται η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει βρει την «άκρη» για να αποφυλακιστεί.

Άρης Σπίνος

Keywords
Τυχαία Θέματα