Οι δίδυμες ανιψιές της Όλγας Κεφαλογιάννη! (ΦΩΤΟ)

Ίσως βάζουν «κάτω» σε ομορφιά την Υπουργό θεία τους!

Αχώριστες …από την κούνια, οι δίδυμες ανιψιές της Όλγας Κεφαλογιάννη, κόρες της Μαίρης Κεφαλογιάννη και του Δημήτρη Κακουλάκη , ξαφνικά… μεγάλωσαν και απέκτησαν το πρώτο τους πτυχίο στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Οι πανέμορφες δίδυμες αδερφές, Κάτια και Έλενα, από το Ηράκλειο, είχαν καταφέρει να εισαχθούν με υποτροφία στην σχολή πρώτης επιλογή τους, και στην ορκωμοσία τους – πριν λίγες

ημέρες-έκαναν για μια ακόμα φορά τους γονείς τους να λάμπουν από υπερηφάνεια και συγκίνηση.

«Η μία εξέταζε την άλλη, όταν τελειώναμε το διάβασμα»,εξηγεί η Κάτια και συνεχίζει,«δεν έχουμε χωρίσει ποτέ, από το σχολείο καθόμασταν μαζί στο ίδιο θρανίο.»

Η Κάτια, η μεγαλύτερη κατά …5 λεπτά,μιλάει με ενθουσιασμό για την κοινή εμπειρία της φοιτητικής τους ζωής.

Η μία συμπληρώνει την άλλη με έναν πολύ ευχάριστο τρόπο, όπως συμβαίνει σε άτομα τα οποία είναι αχώριστα από τη…γέννησή τους.

«Η Κάτια είναι πιο ευαίσθητη από εμένα. Εκείνη μου προσφέρει τρυφερότητα και εγώ έχω μάθει να την στηρίζω σε ότι χρειάζεται.», λέει η Έλενα με τον τόνο της φωνής της να αλλάζει όταν μιλάει για την αδερφή της.

Ερ.: «Αχώριστες αδερφές, συμφοιτήτριες στο Τμήμα Οικονομικών Σπουδών στο Ρέθυμνο και συγκάτοικοι. Πώς είναι για δύο δίδυμες αδερφές να βιώνουν παράλληλα και μαζί αυτές τις εμπειρίες;»

Aπ. Κάτιας: «Διαβάζαμε χωριστά αλλά όταν ολοκληρώναμε το διάβασμα, η μία εξέταζε την άλλη. Δεν έχουμε χωρίσει ποτέ, από το σχολείο καθόμασταν μαζί στο ίδιο θρανίο. Δε μαλώνουμε ποτέ, αλλά αν αυτό συμβεί διαρκεί λιγότερο από 5 λεπτά. Μπήκαμε και οι δύο στο ίδιο τμήμα, με υποτροφία και θέλαμε να τελειώσουμε μαζί, αν και μας ανησυχούσε σε κάθε εξεταστική η βαθμολογία που θα μας έβαζε κάθε καθηγητής. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Ακούσαμε πολύ όμορφα σχόλια για την πορεία μας ως φοιτήτριες . Στην ορκωμοσία μας, οι γονείς μας ήταν υπερευχαριστημένοι και ο γιαγιάδες λιγάκι συγκινημένες.»

Απ. Έλενας: «Περάσαμε στην ίδια σχολή με αποτέλεσμα να μη νιώσουμε ποτέ μοναξιά. Είχαμε πάντα η μία την βοήθεια της άλλης όσον αφορά στην ψυχολογική υποστήριξη αλλά και σε πρακτικά ζητήματα. Διαβάζαμε χωριστά όμως εξετάζαμε η μία την άλλη, στο τέλος.»

Ερ.: «Είστε δίδυμες αλλά διαφορετικοί χαρακτήρες. Πώς συμπληρώνετε η μία την άλλη;»

Απ. Κάτιας: « Αλληλοϋποστηριζόμαστε. Η Έλενα είναι συνήθως πιο δυναμική από εμένα και με στηρίζει ψυχολογικά.»

Απ. Έλενας: « Η Κάτια είναι πιο ευαίσθητη από εμένα. Εκείνη μου προσφέρει τρυφερότητα και εγώ φροντίζω να είμαι πλάι της όποτε έχει ανάγκη να την στηρίξω ψυχολογικά.»

Ερ.: « Τι περιλαμβάνουν τα άμεσα σχέδια σας;»

Απ.Kάτιας, Έλενας: «Αυτό το διάστημα αναζητούμε το κατάλληλο μεταπτυχιακό για να συνεχίσουμε τις σπουδές μας. Μας ενδιαφέρει… τυχαία, και τις δύο, το ίδιο μεταπτυχιακό στην Λογιστική! Σκεφτόμαστε ωστόσο όλες τις παραμέτρους ώστε να διαλέξουμε κάτι που να μας αρέσει αλλά και στο οποίο να υπάρχει ζήτηση.»

Ερ.: « H αδελφή της μητέρας σας, είναι η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη. Θα σας ενδιέφερε να ασχοληθείτε και εσείς με την πολιτική ;»

Απ. Κάτιας:« Θαυμάζω και παρακολουθώ την πορεία της θείας μου. Είναι μία γυναίκα με υψηλούς στόχους και ελπίζω να αποδώσουν οι ενέργειες της για τον τουρισμό. Δεν έχω σκεφτεί να ασχοληθώ με την Πολιτική. Η αδερφή μου έχει πάρει μία μικρή γεύση.»

Απ. Έλενας: « Δε με συγκινεί ιδιαίτερα η ενασχόληση με την Πολιτική. Η μόνη επαφή που είχα ποτέ, ήταν όταν η έκθεση μου είχε επιλεχθεί να διαβαστεί στην Βουλή των Εφήβων. Η θεία μου , Όλγα κάνει σταθερά βήματα και πορεύεται με ήθος και αξίες. Έχει βάλει στόχο να αναδείξει την Ελλάδα στο εξωτερικό. »

Ερ.: « Είστε δύο όμορφα, νεαρά κορίτσια με πτυχίο. Πως αντιμετωπίζετε τις προτάσεις για μόντελινγκ που σας έχουν γίνει ;»

Απ. Κάτιας: « Η προτάσεις ήρθαν ξαφνικά από γνωστό πρακτορείο μοντέλων. Βασικός στόχος μας είναι η αποπεράτωση των σπουδών μας. Το μοντέλινγκ ωστόσο είναι μία ευχάριστη ασχολία με την οποία μας παροτρύνουν να ασχοληθούμε. Μάλιστα, ο γνωστός manager και στενός οικογενειακός μας φίλος, Λευτέρης Γιγουρτάκης ο οποίος γνωρίζει τον χώρο, μας παρακινεί ιδιαίτερα να ασχοληθούμε σε συνδυασμό με τις σπουδές.»

Απ. Κάτιας: « Η ενασχόληση με το μόντελινγκ είναι κάτι που ξεκίνησε από το σχολείο, για πλάκα. Κάναμε φωτογραφήσεις σε τοπικά περιοδικά ενώ αργότερα ήρθαν και πιο σοβαρές προτάσεις. Προτεραιότητα μας όμως είναι οι σπουδές.»

Ερ.: « Οι γονείς σας στηρίζουν έμπρακτα και φαίνεται πως έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στις επιλογές σας. Πως θα περιγράφατε την οικογένεια σας ;”

Απ. Κάτιας: « Νιώθω πολύ τυχερή που μεγάλωσα σε μία οικογένεια με ήθος και αρχές αλλά κυρίως με πολλή αγάπη. Η μητέρα μας έκανε πολλά δρομολόγια με το αυτοκίνητο για τις σπουδές μας.Ο πατέρας μας είναι ένας ήρωας ανάμεσα σε τόσες γυναίκες! Εύχομαι να καταφέρω να κάνω και η ίδια μία αντίστοιχη οικογένεια.»

Απ. Έλενας: « Η αλήθεια είναι ότι είμαστε καλομαθημένες. Μεγαλώσαμε σωστά με αποτέλεσμα να έχουμε απόλυτη ελευθερία. Με τους γονείς μας έχουμε άριστη σχέση. Μάλιστα, κάνουμε και κοινές εξόδους σε club!»

πηγή:cretalive.gr

The post Οι δίδυμες ανιψιές της Όλγας Κεφαλογιάννη! (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα