Οι… διαρκείς εξετάσεις του Κουμάλο

Το ματς με τον Αστέρα προστέθηκε σε αυτά που ο Μπονγκανί Κουμάλο όχι μόνο δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του αλλά προβλημάτισε για τα καλά.

Ο Νοτιαφρικανός με το πέναλτι που υπέπεσε στον Ναβάρο εβαλε από νωρίς σε… μπελάδες τον ΠΑΟΚ, άσχετα αν τελικά ο “Δικέφαλος” πήρε την νίκη.

Το κλίμα για τον ίδιο είναι γεγονός πως δεν είναι το καλύτερο δυνατό και η… μουρμούρα της Τούμπας ακουγόταν κάθε φορά που ο ίδιος πρωταγωνιστούσε σε φάση στην άμυνα, δείγμα του ότι ο κόσμος της ομάδας πλέον έχει πάρει με κακό μάτι

τον Κουμάλο.

Ο οποίος σε καμιά περίπτωση δεν έχει καλύψει το κενό του Στέλιου Μαλεζά που διαπρέπει στην Μπουντεσλίγκα, με τον Γιώργο Δώνη πάντως να δείχνει την στήριξή του στον ποδοσφαιριστή. Βέβαια όπως παραδέχτηκε και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να βάλει κάποιο άλλον στην θέση του όμως τόνισε πως για τον Κουμάλο τίθεται θέμα προσαρμογής και ότι βάσει μετρήσεων που έχουν γίνει είναι ο πιο γρήγορος παίκτης της ομάδας και ο πιο αλτικός.

Στο ματς με τον Αστέρα, πάντως, δεν φανέρωσε τέτοια στοιχεία και παρόλο που όπως δείχνει η στατιστική έκανε μόνο δύο λάθη, διά… γυμνού οφθαλμού (δίχως την βοήθεια των αριθμών δηλαδή) φαινόταν πως δεν ενέπνεε καμία σιγουριά όταν η μπάλα ήταν στην άμυνα του ΠΑΟΚ και είναι σίγουρο πως πλέον σε κάθε παιχνίδι θα δίνει… εξετάσεις προκειμένου να δείξει ότι άξια επιλέχτηκε από τον Δώνη για τα μετόπισθεν. Βάσει των όσων είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ο Κουμάλο νιώθει πίεση για να αποδείξει την αξία του και κάπως έτσι στα επόμενα ματς ο παίκτης θα κληθεί να φανερώσει πως μπορεί να σταθεί στον “Δικέφαλο”, να σταματήσει να νιώθει πιεσμένος και ταυτόχρονα να πάψει να υπάρχει… γκρίνια για την αφεντιά του.

Πηγή: sport24

Keywords
Τυχαία Θέματα