Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου

Κριός Αφήστε τις έχθρες στην άκρη και εστιάστε σ’ αυτά που μπορείτε να βελτιώσετε μέσα και έξω σας από εδώ και πέρα. Δεν υπάρχει λόγος να ανακατεύεστε με το παρελθόν, Κριοί, και ειδικά με τις πτυχές του, που θέλετε να ξεχάσετε. Πρόοδος σε ένα τεχνικό/γραφειοκρατικό ζήτημα που είχε μείνει στάσιμο.

Ταύρος Σκεφτείτε σοβαρά να ακολουθήσετε τον δρόμο που σας υποδεικνύει ένας έμπιστος φίλος, ειδικά αν πρόκειται για ένα θέμα που εσείς δεν κατέχετε καλά. Δεν χρειάζεται να είναι τα πάντα προϊόν δικής σας έμπνευσης. Η Αφροδίτη ευνοεί το φλερτ

και την πολιορκία, υπό την προϋπόθεση όμως, ότι γίνονται με ανοιχτά χαρτιά.

Δίδυμος Η επανασύνδεσή σας με ένα πρόσωπο που χάθηκε κάπως απότομα από τη ζωή σας, είναι θέμα χρόνου. Φροντίστε όμως, αυτή τη φορά, να θέσετε τους όρους σας προτού η κρίση σας θολώσει από διάφορους συναισθηματισμούς. Έντονη η χημεία σας με Παρθένους και Τοξότες. Μη βιαστείτε να βάλετε ταμπέλες στις σχέσεις σας που διαμορφώνονται τώρα.

Καρκίνος Ήρεμα τα πράγματα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, μετά από ένα διάστημα συνεχών ρήξεων και εντάσεων. Μη δίνετε σημασία σε λόγια που λέγονται χωρίς ιδιαίτερη περίσκεψη. Εστιάστε στην ουσία των συναισθημάτων και των νοημάτων. Καλή η εξέλιξη των οικονομικών σας. Ίσως ήρθε η στιγμή για ένα άνοιγμα που αποφεύγατε εδώ και καιρό.

Λέων Ο Κρόνος σας φέρνει πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που, κατά το παρελθόν, φοβόσασταν αρκετά να πλησιάσετε. Οι συνθήκες ανάμεσά σας αλλάζουν άρδην και οι προθέσεις της κάθε πλευράς διαγράφονται πιο ξεκάθαρα από ποτέ. Έχετε πίστη στις ιδέες και τις αποφάσεις σας. Αν εγκαταλείψετε εσείς οι ίδιοι τα σχέδια που καταστρώσατε, θα τα εγκαταλείψουν και όλοι οι άλλοι.

Παρθένος Οι καυγάδες και οι διενέξεις είναι αναμενόμενες συνέπειες μιας ασυμφωνίας στην ερωτική σας σχέση. Μην προσπαθήσετε να κουκουλώσετε μια δυσάρεστη κατάσταση. Φέρτε την στο φως και δώστε της ένα πολιτισμένο τέλος. Προσοχή στις νέες γνωριμίες σας, ειδικά αν αυτές γίνονται στον επαγγελματικό σας χώρο. Εγκυμονούν περισσότερους κινδύνους απ’ ό, τι πιστεύετε.

Ζυγός Τα πάντα σήμερα είναι θέμα διπλωματίας και διακριτικότητας. Ό, τι κι αν είναι αυτό που θέλετε από τις σχέσεις σας, μην το ζητήσετε απεγνωσμένα από τους άμεσα ενδιαφερόμενους. Χτίστε ένα ισχυρό προφίλ και θα δικαιωθείτε. Αλλαγή πλεύσης σε ένα ιδεολογικό ζήτημα. Δεν είναι κακό να αλλάζετε απόψεις, Ζυγοί, επομένως χαλαρώστε και μην έχετε ενοχές.

Σκορπιός Η ιστορία σας με ένα σημαντικό πρόσωπο δεν θα λάβει τέλος, τόσο εύκολα. Προτού εγκαταλείψετε τη μάχη, βεβαιωθείτε ότι παλέψετε όσο έπρεπε και όσο σας επέτρεψαν οι δυνάμεις σας. Ένα οικογενειακό θέμα σας βγάζει από τη ρουτίνα και τον αυστηρό προγραμματισμό σας, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Τοξότης Ο Δίας σας εξοπλίζει με το απαραίτητο θάρρος, ώστε να διεκδικήσετε το ερωτικό σας έπαθλο, χωρίς φοβίες και ενδοιασμούς. Η μάχη δεν έχει κριθεί ακόμα, όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να σας πείσουν πως αποτύχατε. Αργές αλλά σταθερές οι εξελίξεις των επαγγελματικών σας. Αν έχετε κάποια ένσταση στον τρόπο που κυλούν τα πράγματα, καλό θα ήταν να την εκφράσετε τώρα.

Αιγόκερως Αέρας αλλαγής φυσάει στα οικογενειακά σας, που επηρεάζει κυρίως τις σχέσεις σας με τα στενά σας πρόσωπα. Δεν είναι η ιδανική στιγμή για να δείξετε το αυστηρό σας προφίλ. Φερθείτε με συγκατάβαση και επιείκεια. Προσοχή στους αριθμούς που εμφανίζονται μπροστά σας, άσχετα αν αυτό γίνεται τυχαία ή όχι. Η παρατηρητικότητά σας θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Υδροχόος Ξεκαθαρίστε τη θέση σας απέναντι σε ένα άτομο που δείχνει να έχει προσδοκίες από εσάς, ειδικά αν οι τελευταίες έχουν ερωτικό χαρακτήρα. Όσο περισσότερους κρατάτε σε αναμονή, τόσο το χειρότερο για εσάς τους ίδιους. Μην απορρίψετε τη φιλία ενός ξεχωριστού προσώπου, απλώς επειδή τυχαίνει να έχετε ένα αμφιλεγόμενο παρελθόν μαζί του.

Ιχθύς Διαχωρίστε τις ερωτικές από τις πλατωνικές σας επαφές, γιατί η όλη κατάσταση θα σας προκαλέσει περισσότερη σύγχυση απ’ όση μπορείτε να αντέξετε, αυτή τη στιγμή. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως σας συμφέρει να ενδώσετε σε κάθε καταναλωτική πρόκληση που συναντάτε.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα