Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης

Κριός Η παρουσία ενός ιδιαίτερου φίλου στη ζωή σας έχει αρχίσει να γίνεται αρκετά κουραστική. Μην επιβάλετε στον εαυτό σας κάτι που ολοφάνερα δεν μπορεί να αντέξει – πάρτε την ψυχολογία σας στα σοβαρά. Η Αφροδίτη αναθερμαίνει τις σχέσεις σας με έναν εραστή από το παρελθόν. Καιρός να αναθεωρήσετε μερικές σας απόψεις.

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας, γεγονός που σας βοηθάει να αισθανθείτε καλύτερα για τον εαυτό και τη στρατηγική σας.

Μην ενδώσετε σε πρόσκαιρες απολαύσεις (κυρίως καταναλωτικές), γιατί σας περιμένουν πολύ πιο σπουδαία σχέδια. Ηρεμία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Δεν υπάρχει λόγος να ξυπνήσετε παλιά πάθη και έχθρες.

Δίδυμος Η προοπτική μίας απόδρασης ή ενός ταξιδιού στρέφει την προσοχή σας σε μία πιο δημιουργική κατεύθυνση απ’ ό, τι συνήθως. Μην αφήσετε τους γνωστούς επιτήδειους να σας ρίξουν τη διάθεση, όπως συνηθίζουν. Αλλαγές στο επαγγελματικό πεδίο. Προσαρμοστείτε στο νέο κλίμα με τους δικούς σας ρυθμούς και όλα θα πάνε καλά.

Καρκίνος Βρίσκεστε πολύ κοντά στο κλείσιμο μίας επαγγελματικής συμφωνίας που κυνηγούσατε για καιρό, αλλά τα εμπόδια που έχετε να αντιμετωπίσετε, δεν είναι καθόλου αμελητέα. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Ο Κρόνος επανορθώνει τις σχέσεις σας με έναν άλλοτε στενό φίλο (μάλλον Κριό). Κάντε τις απαραίτητες υποχωρήσεις και δεν θα το μετανιώσετε.

Λέων Πρόοδος στα ερωτικά σας, στην οποία συμβάλλει δυναμικά η εξομάλυνση των επαγγελματικών σας. Φροντίστε να μην συνδυάσετε άσχετα πράγματα μεταξύ τους, σήμερα, και να κρατήσετε τις αποστάσεις σας απ’ όσους σας εχθρεύονται. Σταθερά τα οικονομικά σας. Μάλλον ήρθε η ώρα για ένα άνοιγμα που επεξεργάζεστε για καιρό, αλλά δεν τολμάτε να επιχειρήσετε.

Παρθένος Η επικοινωνία σας με τα άτομα του περιβάλλοντός σας είναι το άλφα και το ωμέγα για την επίτευξη των στόχων σας, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Μην πάρετε τίποτα ως δεδομένο γιατί σήμερα τα πάντα πρέπει να εξηγηθούν προσεκτικά για να γίνουν κατανοητά. Εμπιστευτείτε τη γνώμη των Ζυγών, ειδικά αν αυτή έχει να κάνει με τα ερωτικά σας θέματα.

Ζυγός Μία απλή διαφωνία δεν σημαίνει το τέλος του κόσμου, Ζυγοί. Υπερασπιστείτε τις θέσεις σας, αλλά μην παρασύρεστε από τον θυμό και την επιπολαιότητά σας. Όλα θα φτιάξουν με λίγη καλή θέληση. Ο Ερμής προκαλεί σύγχυση στον επαγγελματικό τομέα, αλλά έχετε τα ψυχολογικά εφόδια που απαιτούνται για να τη διαλύσετε με σχετική ευκολία.

Σκορπιός Δώστε περισσότερη σημασία και έμφαση σε θέματα υγείας και ευεξίας, κυρίως αν αφορούν ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο. Κρούστε τον κώδωνα του κινδύνου για εκείνους που δεν τον αντιλαμβάνονται. Ένα προβληματικό πρακτικό θέμα στον επαγγελματικό χώρο επιτέλους επιλύεται. Επενδύστε στην ορθή επικοινωνία μεταξύ υμών και των συναδέλφων σας.

Τοξότης Οι νέες γνωριμίες μπορούν να σας βγάλουν από τη στασιμότητα στην οποία βρίσκεστε τις τελευταίες μέρες, αλλά είναι σημαντικό να μην τους δώσετε υπερβολικά πολύ θάρρος. Κρατήστε τα σημαντικά σας δεδομένα για τον εαυτό σας. Σε καλή φάση τα ερωτικά σας, ειδικά αν βρίσκεστε σε σχέση. Δώστε κι άλλο χρόνο στην κατάσταση να ωριμάσει.

Αιγόκερως Μη βιαστείτε να κρίνετε αρνητικά έναν καινούργιο φίλο/ συνεργάτη, ακόμα κι αν σας δίνει πολλές αφορμές για να το κάνετε. Ο χρόνος θα τον δικαιώσει, γι’ αυτό καλύτερα να είστε επιφυλακτικοί. Άνοδος στα οικονομικά σας μετά από μερικές άβολες περιπέτειες. Αυτή τη φορά διαχειριστείτε το χρήμα με μεγαλύτερη προσοχή.

Υδροχόος Αντιμετωπίστε κάθε καινούργια πληροφορία με επιφύλαξη σήμερα, γιατί πολλά απ’ όσα ακούγονται στον κύκλο σας ανταποκρίνονται ελάχιστα στην πραγματικότητα. Μην παρασύρεστε από τον αυθορμητισμό σας. Ευχάριστες οι εξελίξεις των ερωτικών σας, παρά τις προσπάθειες ενός συγκεκριμένου προσώπου να σαμποτάρει το τελευταίο σας ειδύλλιο. Μείνετε πιστοί στις πραγματικές σας ανάγκες.

Ιχθύς Μία επαγγελματική ευκαιρία εμφανίζεται μπροστά σας από το πουθενά, και το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να την σκεφτείτε προσεκτικά, προτού την απορρίψετε. Ζυγίστε έξυπνα το συμφέρον και το συναίσθημα, μακριά από προκαταλήψεις. Σταθερά τα ερωτικά σας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα λείψουν εντελώς οι συγκρούσεις.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα