Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής

Κριός Σήμερα πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας, Κριοί, φέρνοντας σε πέρας όλες εκείνες τις υποχρεώσεις που εκκρεμούν, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο και το ξέρετε καλά. Ακολουθήστε το ερωτικό μονοπάτι που σας υποδεικνύει η Αφροδίτη. Καμιά φορά τα συσσωρευμένα ρίσκα είναι και τα πιο αποδοτικά.

Ταύρος Μην αφήσετε τα υπονοούμενα και τις έμμεσες κατηγορίες των άλλων να σας ρίξουν τη διάθεση σήμερα. Αξία θα πρέπει να δώσετε μόνο σε όσους τολμούν να σας πουν τι αισθάνονται και πιστεύουν, ευθέως. Ηρεμία στα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας. Δεν χρειάζεται

να κυνηγήσετε μια μεγάλη αλλαγή, που δεν είναι απαραίτητη.

Δίδυμος Είστε σίγουροι πως ξέρετε τι ακριβώς θέλετε, Δίδυμοι; Οι πράξεις σας πάντως δείχνουν πως τελείτε υπό σύγχυση, γεγονός που σημαίνει ότι είναι προτιμότερο να μείνετε αδρανείς, για ένα διάστημα, από το να προβείτε σε ενέργειες που δεν εννοείτε πραγματικά. Προσοχή στις εντάσεις που προκαλεί ο Άρης. Ο θυμός είναι ο χειρότερός σας οδηγός.

Καρκίνος Η επαγγελματική αλλαγή που επιθυμείτε διακαώς, θα έρθει μόνο αν την κυνηγήσετε με όλες σας τις δυνάμεις. Μη βασίζεστε σε διαβεβαιώσεις άσχετων προσώπων- κάντε τις επαφές που πρέπει, όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Σε καλή φάση η ερωτική σας σχέση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν επιδέχεται βελτίωση. Μην επαναπαύεστε σε ένα καλό σημάδι, Καρκίνοι.

Λέων Τα δεδομένα των διαπροσωπικών σας σχέσεων αλλάζουν κάπως απότομα σήμερα, και καλά θα κάνετε να συμφιλιωθείτε με την κατάσταση εξίσου γρήγορα. Κρατήστε κοντά σας τους Σκορπιούς και τους Ταύρους, η βοήθεια που σας παρέχουν, είναι σημαντική. Δώστε βάση στα οικονομικά σας. Μια κακή επιλογή απειλεί να καταστρέψει κάτι που χτίσατε με κόπο.

Παρθένος Αρκετά με τα υπονοούμενα και τα μισόλογα, Παρθένοι, είτε είστε αυτοί που τα εκστομίζουν, είτε αυτοί που τα εισπράττουν. Ο μόνος τρόπος να φτάσετε στο επιθυμητό συναισθηματικό σημείο σήμερα, είναι δια της άμεσης οδού. Σταθερά τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Τελικά, όσοι αμφισβήτησαν τις ικανότητές σας, έσφαλαν.

Ζυγός Δεν είναι καλή στιγμή να αλλάξετε άποψη πάνω σε ένα σημαντικό θέμα, γι’ αυτό καλύτερα να μείνετε πιστοί στις επιλογές και τις αποφάσεις σας. Η σταθερότητά σας θα εκτιμηθεί από εκείνους που πρέπει, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Η έντονη κοινωνική ζωή θα κάνει κακό στα ερωτικά σας. Μείνετε σπίτι σήμερα, εκτός αν είναι απόλυτη ανάγκη να βγείτε.

Σκορπιός Οι εντάσεις είναι φυσιολογικές και αναμενόμενες σήμερα. Μην πιάνεστε από μικρές αφορμές- δεν έχουν τα πάντα τη σημασία που τους αποδίδετε, Σκορπιοί. Χαλαρώστε λιγάκι. Καιρός να αναθεωρήσετε μια ερωτική σας επιλογή και να αντιμετωπίσετε με αντικειμενικότητα μια άβολη κατάσταση. Ακόμη κι αν δεν το πιστεύετε, η ειλικρίνεια είναι αυτή που θα σας πάει παραπέρα.

Τοξότης Αστάθεια στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κάτι πρέπει να αλλάξει, και μάλιστα, γρήγορα. Ευτυχώς, η Αφροδίτη ενισχύει το ένστικτό σας και σας βοηθάει να εντοπίσετε τα υπόγεια προβλήματα που σας ταλανίζουν. Η κατάσταση των επαγγελματικών σας βελτιώνεται αισθητά. Μην προβείτε σε δηλώσεις και ενέργειες για τις οποίες δεν είστε ακόμα σίγουροι.

Αιγόκερως Η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να σας προκαλέσει σοβαρά προβλήματα, Αιγόκεροι (λες και δεν είχατε ήδη αρκετά). Προσγειωθείτε και αντικρίστε τον κόσμο και τις καταστάσεις που σας περιβάλλουν, ρεαλιστικά. Μια ευχάριστη είδηση φτάνει στ’ αυτιά σας από μια απροσδόκητη πηγή. Μην αφήσετε, όμως, τα μυαλά σας να πάρουν αέρα, αν δεν τη διασταυρώσετε πρώτα.

Υδροχόος Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή τώρα, αλλά η διπλωματικότητά σας αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση των πραγμάτων. Μην τα βλέπετε όλα μαύρα ή άσπρα, Υδροχόοι. Αποφύγετε τους Τοξότες και τους Κριούς πάση θυσία. Τα χνώτα σας δεν ταιριάζουν καθόλου, και ο συνδυασμός σας είναι καταστροφικός.

Ιχθύς Επιτέλους μια ανόητη διαμάχη φτάνει στο τέλος της, ανοίγοντας το δρόμο προς την ωρίμανση και τη συμφιλίωση. Εστιάστε τώρα σε ό, τι καινούργιο ανακύπτει στη ζωή σας, κυρίως επαγγελματικής φύσεως. Ο Κρόνος ευνοεί τις στενές φιλικές σας σχέσεις περισσότερο από ποτέ. Καιρός να επενδύσετε σε μια αξία που αμφισβητήσατε πολλάκις στο παρελθόν.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα