Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής

Κριός Η Αφροδίτη σας φέρνει πιο κοντά σε έναν κύκλο προσώπων που σας είναι αναγκαίος από πρακτικής και συναισθηματικής άποψης. Συνδυάστε τις προσωπικές σας ανάγκες με το επαγγελματικό σας συμφέρον. Προσοχή στις ερωτικές συναναστροφές σας με Λέοντες. Κρατήστε τους σε μία εύλογη απόσταση – έχουν τον τρόπο να μάθουν πολλά απ’ τα μυστικά σας.

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του. Μη σπεύσετε σήμερα να ανασύρετε ανθρώπους απ’ το βούρκο, απλώς επειδή σας το ζητάνε επίμονα. Φερθείτε ψύχραιμα και

λογικά. Σε καλή φάση τα ερωτικά σας. Μία νέα γνωριμία σας δίνει ελπίδες για δέσμευση και σταθερότητα, όπως ακριβώς τις ονειρεύεστε. Κρατήστε μικρό καλάθι, ωστόσο.

Δίδυμος Ανοδική η πορεία των επαγγελματικών σας, χάρη στη βοήθεια που σας προσφέρει ο Κρόνος. Επιμείνετε σε μία ιδέα που προσπαθείτε εδώ και καιρό να προωθήσετε γιατί τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρει σάρκα και οστά. Σταθερές οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα λείψουν οι μικροεντάσεις.

Καρκίνος Αν δεν είστε σίγουροι για μία αποφασιστική επαγγελματική κίνηση, καλύτερα να την αναβάλετε προς το παρόν. Η κατάσταση είναι ρευστή και η επιπολαιότητα δεν θα σας βγει σε καλό. Οι Αιγόκεροι είναι οι μόνοι που μπορούν σήμερα να σας δώσουν την καθοδήγηση που χρειάζεστε στα ερωτικά. Εμπιστευτείτε τους χωρίς να τους κοντράρετε.

Λέων Συγκρούσεις σας περιμένουν στο πλαίσιο της ερωτικής σας σχέσης, τις οποίες δεν πρέπει να αφήσετε να περάσουν στο ντούκου. Δώστε έμφαση στους τομείς που μοιάζουν προβληματικοί, και ειδικά στην επικοινωνία. Αποκαταστήστε τη σχέση σας με την οικογένεια, όσες κι αν είναι οι διαφορές σας. Θα την χρειαστείτε σε κάτι που μόνο αυτή μπορεί να σας βοηθήσει.

Παρθένος Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να αλλάξετε στρατηγική σε ένα ειδύλλιο που μόλις άρχισε να παίρνει τα πάνω του. Ποντάρετε στους τομείς που πιστεύετε ότι είστε δυνατοί και αφήστε τις καινοτομίες για άλλη φορά. Εμπιστευτείτε τους Τοξότες, ειδικά τους μεγαλύτερους σε ηλικία. Η χημεία σας σήμερα είναι εξωπραγματικά αποτελεσματική.

Ζυγός Μια φαινομενικά ασήμαντη αλλαγή μπορεί να σας αλλάξει τη διάθεση και να σας εμπνεύσει για κάτι νέο και σπουδαίο. Δώστε για μια φορά περισσότερη προσοχή στην εμφάνισή σας και σε όλα εκείνα τα πράγματα που συνθέτουν την ματαιοδοξία σας. Προσοχή στον επαγγελματικό ανταγωνισμό. Δεν βλέπουν όλοι τη δουλειά με την χαλαρότητα που την βλέπετε εσείς.

Σκορπιός Ο Άρης σας σπρώχνει στα άκρα σήμερα, αλλά εσείς έχετε πολλούς λόγους να παραμείνετε σταθεροί και αμετακίνητοι στα πιστεύω και τις αρχές σας. Μην ενδώσετε σε ψυχολογικές πιέσεις, απ’ όποιον κι αν προέρχονται. Περίεργες οι εξελίξεις των διαπροσωπικών σας σχέσεων – φαίνεται πως κάποιος προσπαθεί να σας υπονομεύσει με διάφορους τρόπους.

Τοξότης Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση, επομένως μην υιοθετήσετε απόλυτες απόψεις που μπορούν να σας εκθέσουν σε κίνδυνο. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία κάθε πρόκληση, ειδικά αν πρόκειται για ζήτημα αισθηματικό (δικό σας ή άλλου). Σε καλή φάση τα οικονομικά σας. Επιτέλους παίρνετε μια ανάσα από την αφόρητη πίεση των προηγούμενων ημερών.

Αιγόκερως Η Αφροδίτη σας προκαλεί σεξουαλική υπερδιέγερση, γεγονός που μπορεί άνετα να σας στρέψει σε καταστροφικές για την εικόνα σας πράξεις. Αντισταθείτε στις παρορμήσεις σας και μείνετε πιστοί στις ερωτικές σας επιλογές. Σταθερά τα της εργασίας. Δεν είναι σωστή στιγμή να ανακινήσετε μία αντιπαλότητα που έχει αρχίσει να ξεχνιέται απ’ όλους.

Υδροχόος Εκμεταλλευτείτε μια νέα επαγγελματική ευκαιρία που προκύπτει τώρα, ακόμα κι αν σας φαίνεται ασαφής και απροσδιόριστη. Όπως και να ΄χει, κρατήστε τις πόρτες σας ανοιχτές. Η συγκυρία εντείνει τον ρομαντισμό στη ζωή σας, προτρέποντάς σας να χαρείτε το ερωτικό παιχνίδι περισσότερο απ’ ό, τι συνήθως. Μην χάνετε άλλο χρόνο περιμένοντας.

Ιχθύς Ένας ξαφνικός καυγάς θα σας βγάλει εκτός προγραμματισμού και θα σας βάλει σε σκέψεις σχετικά με το μονοπάτι που διαλέξατε στην ερωτική και τη γενικότερη προσωπική σας ζωή. Συμβουλευτείτε κάποιον εμπειρότερο. Η υπερβολική ευγένεια δεν θα σας οδηγήσει πουθενά σήμερα. Ιδίως σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά, θα χρειαστεί να φανείτε λίγο πιο σκληροί.

Πηγή: Lifo

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα