Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής

Κριός

Μία ερωτική περιπέτεια θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τα αισθηματικά σας, εξοπλίζοντας σας με το απαιτούμενο θάρρος για να διεκδικήσετε περισσότερο χώρο και χρόνο από τα άτομα που σας έλκουν.

Προσοχή στις συναλλαγές σας, είτε είναι οικονομικού είτε κάποιου άλλου είδους. Είναι πολλοί εκείνοι που θέλουν να σας τη φέρουν.

Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος

Η σχέση σας με Υδροχόους και Τοξότες περνάει από σαράντα κύματα

τώρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα σας ζημιώσει σε οποιοδήποτε επίπεδο. Φερθείτε διπλωματικά, για να βγείτε κερδισμένοι από τις συγκρούσεις σας.

Προσοχή στα επαγγελματικά. Προωθήστε το συμφέρον σας, αλλά μην δείξετε ότι μόνο αυτό σας ενδιαφέρει.

Δίδυμος

Η Αφροδίτη αναπτερώνει το ηθικό σας στα ερωτικά και σας δίνει το κίνητρο που χρειάζεστε για να “κυνηγήσετε” εκ νέου ένα άτομο, που δεν σας έδωσε την προσοχή που θέλατε, κατά την πρώτη σας προσπάθεια. Κρατηθείτε μακριά από μεγάλους πειρασμούς, ειδικά αν αυτοί σχετίζονται με το φαγητό και το πιοτό.

Καρκίνος

Η διαίσθησή σας εντείνεται ασυνήθιστα πολύ αυτές τις μέρες, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προβλέψετε και να προλάβετε αρκετές δυσάρεστες καταστάσεις στον ερωτικό και τον επαγγελματικό χώρο.

Δώστε τη βοήθειά σας σε όσους σας την ζητήσουν σήμερα. Αξιοποιήστε το πλεονέκτημα που έχετε σε επικοινωνιακό και πρακτικό επίπεδο, και θα ανταμειφθείτε σύντομα.

Λέων

Η επίδραση που σας ασκεί ένας συγκεκριμένος φίλος έχει αρχίσει να αποκτά περισσότερο αρνητική χροιά απ’ ό, τι συνήθως. Μην συμβιβάζεστε με σχέσεις που δεν σας συμφέρουν, εφόσον μπορείτε να τις ανατρέψετε και να χτίσετε άλλες στη θέση τους. Σε καλή φάση τα οικονομικά σας. Καιρός να κάνετε μία αγορά που αναβάλλατε για πολύ καιρό.

Παρθένος

Οι επαγγελματικές ευκαιρίες διαδέχονται η μία την άλλη, αλλά εσείς μοιάζετε ανικανοποίητοι. Μήπως το πρόβλημα δεν βρίσκεται στις προοπτικές που σας ανοίγονται, αλλά στην δική σας προκατάληψη; Ο Άρης φέρνει συγκρούσεις στον τομέα των ερωτικών, που θα σας φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση. Κρατήστε ξεκάθαρη στάση απέναντι στα άτομα που μετράνε.

Ζυγός

Οι ευθύνες σας αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς στη δουλειά, και καλά θα κάνετε να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών εκείνων που σας τις ανέθεσαν, αν θέλετε να σας οδηγήσει κάπου ο κόπος που καταβάλλετε.

Προσοχή στην προσέγγιση των Αιγόκερων, ειδικά αν τους γνωρίζετε τώρα για πρώτη φορά. Έχουν πολύ ισχυρά όπλα.

Σκορπιός

Αφήστε χώρο στη ζωή σας για νέα άτομα, γιατί, απ’ ό, τι φαίνεται, οι μέχρι τώρα επαφές σας δεν σας καλύπτουν πλήρως. Βγείτε έξω και αξιοποιήστε κάθε μέσο για να επικοινωνήσετε με διαφορετικό κόσμο απ’ ό, τι συνήθως.

Η Αφροδίτη σας στέλνει ευνοϊκά ερωτικά σημάδια. Μένει μόνο να τα αποκωδικοποιήσετε και να τα ερμηνεύσετε με σωστό τρόπο.

Τοξότης

Πετάξτε κάθε τι περιττό και συνεχίστε τη διαδρομή σας μόνο με τα απολύτως απαραίτητα. Αυτό το σαββατοκύριακο δεν έχει σημασία η ποσότητα, αλλά η ποιότητα των ατόμων και των καταστάσεων που σας απασχολούν.

Ηρεμία στα εργασιακά και τα οικονομικά σας. Η υπομονή που κάνατε το προηγούμενο διάστημα, αποδίδει επιτέλους καρπούς.

Αιγόκερως

Δώστε περισσότερες ευκαιρίες στα πρόσωπα που μπήκαν στη ζωή σας πρόσφατα, χωρίς να τους επιβάλετε τον δικό σας τρόπο συμπεριφοράς και αντίληψης. Έχετε πολλά να διδαχθείτε αυτές τις μέρες από αυτά.

Σε θετική τροχιά τα ερωτικά δρώμενα της ζωής σας. Μην πιέσετε τον/ τη σύντροφό σας να κάνει κάτι που δεν θέλει.

Υδροχόος

Μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους, Υδροχόοι, ειδικά αν αυτό που θέλετε, σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας. Καιρός να προβείτε σε ορισμένες αποφασιστικές διεκδικήσεις, χωρίς τον φόβο της αποτυχίας.

Η Αφροδίτη αποκαθιστά την ταραγμένη σχέση σας με έναν παλιό φίλο και της δίνει έντονο ερωτικό χαρακτήρα.

Ιχθύς

Αρκετή σημασία δώσατε σε έναν εραστή που σας θυμάται μόνο όταν τον συμφέρει. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ρίξετε το βλέμμα σας αλλού και να ποντάρετε ουσιαστικά στα πολλά και διαφορετικά χαρίσματά σας.

Προσοχή στις σπατάλες – μην ενδώσετε σε καταναλωτικές προκλήσεις που δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα