Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Κριός: Σήμερα η υπερένταση είναι το βασικό σας χαρακτηριστικό, αλλά αυτό που επείγει, είναι να την διοχετεύσετε στους κατάλληλους τομείς. Η επαγγελματική δημιουργία και έμπνευση είναι ο τομέας που σας χρειάζεται περισσότερο. Προσοχή στο έντονο φλερτ των Αιγόκερων, ειδικά αν εκδηλώνεται δημοσίως. Η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω παίζει σημαντικό ρόλο.

Ταύρος: Δεν είναι κακό πού και πού να αλλάζετε γνώμη, εφόσον βλέπετε ότι είχατε άδικο σε ορισμένα ζητήματα. Παραμερίστε τον εγωισμό σας και δείξτε σε εκείνους που πρέπει, ότι

μπορείτε να εξελιχθείτε. Θετικές οι εξελίξεις των επαγγελματικών. Μη βιάζεστε, όμως, να κλείσετε συμφωνίες και δουλειές, αν δεν έχετε όλα τα δεδομένα.

Δίδυμος: Η επιτυχία στα ερωτικά σας εξαρτάται απολύτως από την διάθεσή σας να αφήσετε κάποια προβληματικά θέματα στο παρελθόν και να γυρίσετε σελίδα χωρίς δεύτερες σκέψεις. Δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε κουβαλώντας αχρείαστα συναισθηματικά βάρη. Εμπιστευτείτε τους Τοξότες, ειδικά στο επαγγελματικό περιβάλλον. Γνωρίζουν πολύ καλά τι σας λένε, αλλά και για ποιο λόγο.

Καρκίνος: Άνοδο φέρνει ο Κρόνος στα οικονομικά σας, μετά από ένα πιεστικό διάστημα. Μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας, ωστόσο, γιατί μόνο με αργά και σταθερά βήματα θα καταφέρετε να φτάσετε στο ιδανικό σημείο. Εντάσεις στα ερωτικά, ειδικά αν βρίσκεστε σε σταθερή σχέση. Μη δίνετε σημασία σε κουβέντες που λέγονται χωρίς ιδιαίτερη σκέψη.

Λέων: Είστε σίγουροι πως κάνατε τη σωστή επιλογή σε ένα αισθηματικό δίλημμα που ανέκυψε πριν από λίγες μέρες; Σήμερα σας δίνεται η πολύτιμη ευκαιρία να αναστρέψετε μία κατάσταση που μάλλον δεν σας άφησε και πολύ ικανοποιημένους. Ηρεμία στις οικογενειακές και φιλικές σας σχέσεις. Δεν είναι καλή στιγμή να ξεκινήσετε μία άβολη συζήτηση που θα φέρει τους πάντες σε δύσκολη θέση.

Παρθένος: Κρατήστε πολλές επιφυλάξεις στις συναναστροφές σας με Σκορπιούς και Υδροχόους, γιατί σήμερα σας λένε πολλά, αλλά εννοούν λίγα. Αφήστε την εμπειρία σας να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει. Εξελίξεις στα ερωτικά, που ξεπερνούν όσα είχατε προβλέψει. Δεν είναι ανάγκη να προγραμματίζετε το κάθε τι – αφήστε κι ένα περιθώριο να εκπλαγείτε.

Ζυγός: Μην αφήσετε μία πρόσφατη αρνητική εμπειρία να επισκιάσει ένα ειδύλλιο που βρίσκεται τώρα στα σπάργανα. Η προσοχή σας πρέπει να είναι στραμμένη σε όσα έρχονται και όχι σε όσα συνέβησαν και άρα δεν μπορούν να μεταβληθούν. Προσοχή στις συναδελφικές σχέσεις. Ο ανταγωνισμός αυξάνεται και οι τρικλοποδιές δίνουν και παίρνουν.

Σκορπιός: Η Σελήνη επηρεάζει αρνητικά την αποδοτικότητά σας στη δουλειά, γι’ αυτό καλύτερα να μην καταπιαστείτε σήμερα με δύσκολα και σημαντικά εγχειρήματα. Κάντε λίγη υπομονή και τα πράγματα θα στρώσουν. Η επικοινωνία σας με τον/ τη σύντροφο αποκαθίσταται μετά από μία περίοδο εντάσεων και παρεξηγήσεων. Δεν χρειάζεται να σπρώξετε καμία κατάσταση στα άκρα.

Τοξότης: Επιτέλους η χαμένη σας όρεξη επανέρχεται και μπορείτε ξανά να ασχοληθείτε με ένα πρότζεκτ (επαγγελματικό ή μη) που αφήσατε στη μέση. Τίποτα άλλο δεν είναι πιο σημαντικό – αφοσιωθείτε σ’ αυτό και θα ανταμειφθείτε. Στάσιμα τα ερωτικά σας. Μερικές φορές η ένταση είναι απαραίτητη για να ξαναπάρουν τα πράγματα μπρος.

Αιγόκερως: Μη μένετε αδρανείς, Αιγόκεροι, γιατί από ‘δω και πέρα η επαγγελματική σας εξέλιξη εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς και όχι απ’ την ενίσχυση άλλων. Ώρα να δείξετε το σκληρό σας πρόσωπο σε όποιον σας φράζει τον δρόμο. Μην αποκλείετε κανένα ενδεχόμενο στα ερωτικά σας. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας και αφήστε νέο κόσμο να σας πλησιάσει.

Υδροχόος : Η σωστή επικοινωνία σήμερα θα σας σώσει από παρεξηγήσεις και καυγάδες με τους αγαπημένους σας. Επιμείνετε σε όσα ζητήματα θεωρείτε πως χρήζουν επεξήγησης, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα υπερβείτε τον εαυτό σας. Σε τροχιά ανόδου μία νέα επαγγελματική προσπάθεια. Ο Δίας σας δίνει ό, τι χρειάζεστε για να εκμηδενίσετε τον ανταγωνισμό.

Ιχθύς: Σήμερα όλα δείχνουν ότι πρέπει να πάτε με το ρεύμα και να μη φέρετε αντιρρήσεις στους ιεραρχικά ανώτερους. Οι σκοποί σας θα επιτευχθούν μέσω της διπλωματίας, αν παίξετε τα χαρτιά σας σωστά. Οι Δίδυμοι σας ασκούν έντονη σεξουαλική έλξη, που δεν μπορείτε να αγνοήσετε. Σκεφτείτε, ωστόσο, προσεκτικά πώς θα απαντήσετε στην πρόκλησή τους.

Πηγή: lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα