Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Κριός Ο αποχωρισμός δεν είναι το δυνατό σας σημείο, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να απαγκιστρωθείτε από ένα συγκεκριμένο άτομο, χωρίς να επιβαρύνετε την ψυχολογία σας. Ευτυχώς, ο Δίας σας βοηθάει να στραφείτε στον εαυτό σας και να γίνετε πιο αυτάρκεις. Προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές με άτομα που δεν γνωρίζετε καιρό.

Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Περίεργες

οι εξελίξεις των επαγγελματικών σας τώρα. Οι ζυμώσεις που γίνονται είναι ακόμη ακαθόριστες, γι’ αυτό καλά θα κάνετε να μην προδικάσετε καταστάσεις, μέχρι αυτές να διαμορφωθούν. Υπομονή και όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες στον ερωτικό τομέα, είτε βρίσκεστε σε σχέση είτε δεν έχετε κάτι σταθερό.

Δίδυμος Η αρχική σας εκτίμηση για ένα ορισμένο πρόσωπο πέφτει έξω, αλλά δεν είναι αργά για να αλλάξετε γνώμη. Προγραμματίστε εκ νέου τη στρατηγική σας και μη χάνετε το κουράγιο σας χωρίς λόγο. Η σχέση σας με Υδροχόους και Τοξότες γίνεται όλο και πιο θερμή. Εκμεταλλευτείτε τη χημεία σας για να επιφέρετε μια επαγγελματική αλλαγή.

Καρκίνος Αφήστε στην άκρη τους ενδοιασμούς και βουτήξτε με τα μούτρα στο νέο ειδύλλιο που κάνει τώρα την εμφάνισή του στη ζωή σας. Δεν είναι δυνατόν να προβλέψετε κάθε πιθανή ανατροπή, ζήστε το και στην πορεία θα μάθετε απ’ αυτό. Μη βιαστείτε να δείξετε τα επαγγελματικά σας χαρτιά σε πιθανούς αντιπάλους. Αφήστε να κάνουν το πρώτο βήμα αυτοί.

Λέων Οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες σήμερα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, και ειδικά στο πλαίσιο των ερωτικών σας συναναστροφών. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να υποχωρήσετε – επιμείνετε για όσο πιστεύετε ότι αξίζει. Προσοχή στους Ζυγούς, ειδικά αν σας προσεγγίζουν με ερωτική διάθεση. Θέλουν από εσάς κάτι που δεν μπορείτε να τους δώσετε.

Παρθένος Μία νέα προοπτική παρουσιάζεται τώρα στη ζωή σας, που σχετίζεται μάλλον με τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Εμπιστευτείτε τους ανθρώπους με μεγαλύτερη πείρα, ακόμη κι αν δεν έχετε την καλύτερη σχέση μαζί τους. Άνοδος στα οικονομικά σας. Η ανάσα που παίρνετε, σας επιτρέπει να δώσετε βάση σε άλλους, πιο ξέγνοιαστους τομείς.

Ζυγός Η σχέση σας με την οικογένεια θα καθορίσει την ψυχολογική σας κατάσταση, γι’ αυτό φροντίστε να ξεκαθαρίσετε τις όποιες συναισθηματικές σας εκκρεμότητες μαζί της. Σταθερά τα ερωτικά σας, χωρίς εντάσεις και εκρήξεις να σας αποσυντονίζουν. Μην βιαστείτε να επιφέρετε αλλαγές που στην πραγματικότητα μπορούν να περιμένουν λίγο ακόμη.

Σκορπιός Μην αφήσετε κανένα πρόβλημα άλυτο στη σχέση σας με τον/τη σύντροφο. Η σημερινή είναι μια μέρα ξεκαθαρίσματος, γι’ αυτό τίποτα δεν πρέπει να μείνει μετέωρο, εφόσον μπορείτε να το διευθετήσετε. Σταθερά ανοδική η πορεία των οικονομικών σας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως σας συμφέρει να ρισκάρετε υπερβολικά.

Τοξότης Μην παίρνετε στα σοβαρά όσα λόγια λέγονται χωρίς ιδιαίτερη σκέψη. Καλύτερα να χαλαρώσετε λίγο και να δώσετε περισσότερη βάση στις προθέσεις των ατόμων που σας προσεγγίζουν. Ηρεμία τώρα στα επαγγελματικά σας, καθώς ο ανταγωνισμός σταματάει να εξωθεί τους πάντες στα άκρα. Μην επαναπαυθείτε, ωστόσο, εφόσον μπορείτε να κυνηγήσετε κάτι σπουδαίο.

Αιγόκερως Αποφύγετε τις μετακινήσεις σήμερα, εκτός αν υπάρχει πολύ σημαντικός λόγος να βγείτε. Αυτό που ψάχνετε, δεν βρίσκεται και πολύ μακριά σας, επομένως ρίξτε μια ματιά γύρω σας μήπως και το βρείτε. Πρόοδος στα επαγγελματικά σας, η οποία σας βοηθάει να αναπτερώσετε και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις που πρόσφατα πέρασαν κρίση.

Υδροχόος Ο Άρης σας εξωθεί σε ακρότητες, οι οποίες επιδρούν αρνητικά στη σχέση σας με τον/τη σύντροφο. Η ανοχή των άλλων δεν είναι απεριόριστη, Υδροχόοι, γι’ αυτό καλύτερα να χαλιναγωγήσετε την επιθετικότητά σας. Σε καλή φάση τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Επιτέλους βρίσκετε τρόπο να συνδυάσετε τις υποχρεώσεις σας με τη διασκέδασή σας.

Ιχθύς Δεν είναι η ιδανική στιγμή να προβείτε σε αποκαλύψεις, Ιχθύες, ειδικά αν έχετε τη φωλιά σας λερωμένη. Πορευτείτε με την κατάσταση ως έχει και περιμένετε μέχρι να λάβετε το κατάλληλο σημάδι για να μιλήσετε. Η χημεία σας με Σκορπιούς και Υδροχόους βρίσκεται σε δημιουργική φάση. Αξιοποιήστε την, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα