Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Μεγάλη Τρίτη

Κριός Αφήστε στην άκρη τις προσωπικές σας αντιπαλότητες και εστιάστε σε κάτι που θα σας προσφέρει αντικειμενικό όφελος, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Θα σας δοθεί αργότερα η ευκαιρία να βγάλετε το άχτι σας. Προσοχή στις συναναστροφές με πρώην φίλους ή εραστές. Δεν σας συμφέρουν τα πισωγυρίσματα, ούτε καν τα νοερά.

Διαβάστε τις προβλέψεις των ζωδίων και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Η υπομονή σας με ένα συγκεκριμένο άτομο σιγά σιγά τελειώνει και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για υποχωρήσεις

και παραχωρήσεις. Διεκδικήστε τώρα αυτό που έχετε ανάγκη ή βάλτε τέλος στο ειδύλλιο που σας ταλαιπωρεί. Ανοδική η πορεία των επαγγελματικών σας – καιρός να βάλετε μπρος ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο που για καιρό αναβάλλατε.

Δίδυμος Η επικοινωνία με τους φίλους σας είναι το βασικό σας μέλημα για σήμερα, ό, τι άλλο κι αν συμβαίνει παράλληλα. Μην αφήσετε κουβέντες σε εκκρεμότητα – ξεκαθαρίστε τη θέση σας και αποφύγετε πάση θυσία τις παρεξηγήσεις. Σε καλή φάση τα ερωτικά σας. Δεν χρειάζεται να πιέσετε και να πιεστείτε, όλα κυλούν ομαλά.

Καρκίνος Ο Άρης φέρνει εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, από τις οποίες όμως μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι, αν αποφασίσετε να κινηθείτε διπλωματικά. Ευκαιρία να φέρετε στην επιφάνεια κάποια άλυτα προβλήματα και να τα λύσετε. Δημιουργική η χημεία σας με τους Ιχθύες. Ό, τι κι αν τρέχει μεταξύ σας, πάρτε πρωτοβουλίες και φέρτε την αλλαγή.

Λέων Η ατμόσφαιρα σήμερα είναι ιδιαίτερα ερωτική και ρομαντική, γεγονός που από τη μία μπορεί να σας χαρίσει κάμποσες ηδονές, αλλά από την άλλη, ενδέχεται να θολώσει την κρίση σας. Περιορίστε την παρορμητικότητά σας. Η σχέση σας με την οικογένεια σας επηρεάζει σε βάθος και παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της ψυχολογίας σας σε κάθε τομέα.

Παρθένος Η αλλαγή που ζητάτε στα επαγγελματικά, βρίσκεται πολύ πιο κοντά σας απ’ ό, τι νομίζετε. Μην αφήνετε την εμπάθειά σας να σας επηρεάσει – προωθήστε μόνο το πρακτικό συμφέρον σας και μη δώσετε σημασία σε έχθρες και αντιπαλότητες. Προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές, ειδικά αν αυτές αφορούν άτομα που δεν γνωρίζετε πολύ καλά.

Ζυγός Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση, όσο κι αν προσπαθούν μερικοί να σας πείσουν ότι ισχύει το αντίθετο. Αποφύγετε την εμπλοκή σε διενέξεις που δεν σας αφορούν άμεσα και εξετάστε κάθε πρόβλημα με επιφύλαξη. Πρόοδος στα αισθηματικά σας. Επιτέλους η Αφροδίτη διώχνει σύννεφα και αμφιβολίες, ωθώντας σας σε μία γενναία επιλογή.

Σκορπιός Ό, τι κι αν σας απασχολεί σήμερα, δεν είναι ανάγκη να βιαστείτε. Τα πάντα θα διευθετηθούν καλύτερα, αν δώσετε στον εαυτό σας τον απαραίτητο χρόνο να επεξεργαστεί τα στοιχεία που σταδιακά συγκεντρώνει. Οι Κριοί σας προσεγγίζουν με απροσδιόριστες διαθέσεις. Όσο αισιόδοξοι κι αν είστε, μην τους παραχωρήσετε λευκή επιταγή.

Τοξότης Μια μέρα μακριά από ένα μακροχρόνιο πρακτικό πρόβλημα, μπορεί να σας δώσει πολλές ιδέες σχετικά με την αποτελεσματική επίλυσή του. Μην κολλάτε σε καταστάσεις και επιλογές που δεν αποδίδουν καρπούς. Ένας φίλος ή γνωστός απ’ τα παλιά προσπαθεί να σας προσεγγίσει εκ νέου. Δώστε του μια ευκαιρία – μπορεί και να αξίζει τον κόπο.

Αιγόκερως Απότομες αλλαγές σας περιμένουν σήμερα στον εργασιακό τομέα, που σχετίζονται κυρίως με ζητήματα οργάνωσης και ιεραρχίας. Μην προδώσετε τον θυμό ή τη νευρικότητά σας. Καλύτερα να αντιμετωπίσετε τις όποιες προκλήσεις με ψυχραιμία. Εμπιστευτείτε την κρίση των Υδροχόων στα αισθηματικά σας ζητήματα. Βλέπουν την κατάσταση πιο αντικειμενικά από εσάς.

Υδροχόος Ο Ερμής φέρνει αρκετή σύγχυση στα ερωτικά σας, επομένως σήμερα δεν είναι καλή μέρα για να ξεκινήσετε μακροσκελείς συζητήσεις και αναλύσεις, ειδικά αν βρίσκεστε σε σχέση. Κάντε λίγη υπομονή. Τα επαγγελματικά σας βελτιώνονται με ραγδαίους ρυθμούς και οι απαιτήσεις των ατόμων που σας περιστοιχίζουν, παύουν να είναι τόσο ασφυκτικές.

Ιχθύς Μη φοβάστε την αλλαγή, ακόμα κι αν έρχεται στη ζωή σας χωρίς να την έχετε επιλέξει. Ο Κρόνος σας βοηθάει να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα που σας παρουσιάζονται τώρα, χωρίς υστερία και φόβο. Τα ερωτικά σας γίνονται πιο πληθωρικά απ’ ό, τι έχετε συνηθίσει, γεγονός που εν μέρει οφείλεται σε ορισμένες αλλαγές που συντελούνται στην εξωτερική σας εμφάνιση.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Μεγάλη Τρίτη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα