Οι άνθρωποι του Γιώργου πάνε ΣΥΡΙΖΑ;

Με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρήσει σήμερα ο Γεράσιμος Αρσένης για την εκδήλωση με τίτλο «Έξοδος από την κρίση: Η Πρόκληση της Εναλλακτικής Πορείας» που θα γίνει την Παρασκευή και το Σάββατο στον Πολυχώρο «Αθηναΐς» έχουν αρχίσει πλέον και σχηματοποιούνται οι προθέσεις ανθρώπων που βρέθηκαν πολύ κοντά στον Γιώργο Παπανδρέου.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και του

κόμματος της κ. Κατσέλη, της Κοινωνικής Συμμαχίας, αφού Αρσένης και Δραγασάκης θα ανοίξουν το συνέδριο, Τσίπρας και Κατσέλη θα το κλείσουν, ενώ μετά από πολύ καιρό αναμένεται να κάνει την επανεμφάνιση του και ο Χάρης Καστανίδης.

Το ενδιαφέρον είναι πως στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος και άλλα «πουλέν» παρελθόντων ετών του Γιώργου, όπως η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Σπύρος Κουβέλης και ο Απόστολος Παπατόλιας (που γύρισε όμως «Βενιζέλικός» το 2007) ανεξάρτητοι της ΔΗΜΑΡ, όπως ο Ανδρέας Νεφελούδης, πασοκογενή επιστημονικά συνδικαλιστικά στελέχη με «αντιμνημονιακή» αναφορά, όπως ο Σάββας Ρομπόλης, ο Νίκος Χρυσόγελος από τους Οικολόγους και ο Γιάννης Πανούσης της ΔΗΜΑΡ.

Το συνέδριο θα είναι μια εκδήλωση ζύμωσης της «αντιμνημονιακής κεντροαριστεράς» και όσμωσης με το ΣΥΡΙΖΑ, που κάνει ότι μπορεί για να σπρώξει τη συγκρότηση ενός τέτοιου σχήματος, ώστε να αποκτήσει μια δυνατότητα να έχει εταίρους για μια σχηματίσει κυβέρνηση συνεργασίας

πηγή: newpost.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα