Ομπράντοβιτς: «Κανένας παράγοντας από το NBA δεν ήρθε σε επαφή μαζί μου»

Ο πρώην προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, παραχώρησε συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι «OTE sport» στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις φήμες που τον ήθελαν να κάνει το υπερατλατικό ταξίδι για χάρη του λαμπερού κόσμου του ΝΒΑ.

Ωστόσο ο «Ζοτς» ξεκαθάρισε πως ουδέποτε υπήρξε πρόταση από τις ΗΠΑ και ό,τι όσα ακούγονταν δεν ήταν παρά φήμες.

«Όχι,

ειλικρινά όχι. Υπήρξαν ας πούμε κάποιες φήμες γι’ αυτό και δύο ομάδες μίλησαν όχι απευθείας με εμένα, αλλά με μάνατζερς.

Κάποιες απ’ αυτές σκέφτονταν κάποιο είδος συνέντευξης, να πάω δηλαδή εκεί και να περάσω από συνέντευξη. Είπα ότι συνέντευξη κάνω με δημοσιογράφους.

Όχι με… ξέρετε. Οπότε αν θέλετε να μιλήσετε μαζί μου, πρώτα απ’ όλα έρχεστε εδώ. Και δεύτερον αν κάποιος με θέλει, ξέρει τα πάντα για μένα. Οπότε τι άλλο, να μιλήσουμε για ποιο πράγμα;

Αν είμαι έτοιμος, αν ξέρω τη δουλειά μου; Αυτό είναι πολύ περίεργο. Σε κάθε περίπτωση, ήμουν έτοιμος να συναντήσω ανθρώπους και να μιλήσω. Αλλά σοβαρά κανείς δεν τηλεφώνησε απευθείας σε μένα.

Είπαν στους μάνατζερς να είμαι έτοιμος και τέτοια πράγματα Αλλά ποτέ δεν το σκέφθηκα σοβαρά, μέχρι κάποιος να μου μιλήσει απευθείας».

The post Ομπράντοβιτς: «Κανένας παράγοντας από το NBA δεν ήρθε σε επαφή μαζί μου» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα