Ο υπουργός, το σχέδιο δολοφονίας και ο Διοικητής Νοσοκομείου

Μια ιστορία που θα μπορούσε να είναι και σενάριο επιστημονικής φαντασίας διαδραματίστηκε το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο του Βόλου. Όλα ξεκίνησαν όταν η βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μετέφερε, με ερώτηση της στη Βουλή προς τον υπουργό υγείας κο Ανδρέα Λυκουρέντζο, ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου με την συμπεριφορά

του διοικητή κου Ζαχαρόπουλου. Μετά τις καταγγελίες της βουλευτού των ΑΝ.ΕΛ ακολούθησαν κι άλλες καταγγελίες με το ίδιο πρόβλημα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο και τον ανεξάρτητο βουλευτή Πάρι Μουτσινά με αποτέλεσμα να μπούνε ψύλλοι στα αυτιά του υπουργού, ο οποίος προέβη τελικά στις απαραίτητες ενέργειες για αντικατάσταση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, κ. Αριστείδη Ζαχαρόπουλου χωρίς να ανοίξει …ρουθούνι.

Πιο αναλυτικά, ο Υπουργός δεσμεύτηκε για την άμεση αντικατάσταση του Διοικητή, μετά από συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα στελέχη του υπουργείου, με μέλη του Σωματείου των Εργαζομένων του νοσοκομείου, τα οποία εδώ και αρκετό διάστημα, μαζί με τους γιατρούς, υποστηρίζουν ότι ο Διοικητής με την συμπεριφορά του παρεμποδίζει την ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου. Σήμερα λοιπόν ο κος Λυκουρέντζος …έστειλε τον διοικητή στο σπίτι του.

Το αξιοσημείωτο της όλης υπόθεσης, είναι πως μόλις χθες (όταν έμαθε για την αποπομπή του) ο κ. Ζαχαρόπουλος, κατήγγειλε σχέδιο δολοφονίας εναντίον του (!), ενώ τόνισε πως έχει ταυτοποιηθεί και ένα άτομο που φέρεται ως ύποπτος. Γενικότερα όμως, ο Διοικητής, έχει πολλάκις προβεί σε δημόσιες καταγγελίες εναντίον συνδικαλιστών και αποκαλύψεις σκανδάλων, όπως τα έχει βέβαια ο ίδιος χαρακτηρίσει.

Ο ίδιος, μάλιστα σε ερώτηση που του έγινε από τους δημοσιογράφους σχετικά με τη συζήτηση που έγινε στη Βουλή για το άτομό του και για την καταγγελία των εργαζομένων στο νοσοκομείο πως παρεμποδίζει την ομαλή λειτουργία του, δήλωσε πως “το νοσοκομείο λειτουργεί άψογα και όλα τα άλλα είναι η επίφαση μιας μαύρης προπαγάνδας“.

Keywords
Τυχαία Θέματα