Ο Τραπεζοχάρης πήγε να τα πάρει κάτω από το… τραπέζι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιάννη Ντάσκα

Πώς γίνεται ορισμένα πρόσωπα πασίγνωστα από παλιά για την σκανδαλώδη, ή έστω αμφιλεγόμενη ζωή τους να διορίζονται συνεχώς σε διάφορες θέσεις που είναι «ύποπτες» για διάπραξη σκανδάλων;

Και από πολιτευτής και υποψήφιος Δήμαρχος στη Νέα Φιλαδέλφεια έγινε σχεδόν επαγγελματίας πρόεδρος στο Αγλαΐα Κυριακού

Ο Χάρης Τομπούλογλου είχε γίνει «βούκινο» στο πανελλήνιο πριν πολλά-πολλά χρόνια κυρίως μέσα από εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου αλλά και άλλων.

Όλα ξεχάστηκαν γιατί ο Χάρης «δικαιώθηκε»

από τα συστημικά ΜΜΕ και άλλες αρχές,όπως αυτές που δικαιώνουν χρόνια τώρα τους Άκηδες,τους Γιάννους,του Τσουκάτους,τους Μαντέληδες κλπ

Και από πολιτευτής και υποψήφιος Δήμαρχος στη Νέα Φιλαδέλφεια έγινε σχεδόν επαγγελματίας πρόεδρος στο Αγλαΐα Κυριακού.

Το κρατικότατο αυτό νοσοκομείο έχει την αθλιότητα να λειτουργεί ως δήθεν ίδρυμα για να διορίζονται από τις πολιτικές ηγεσίες τα ίδια πρόσωπα. Από τη Νέα Δημοκρατία ο Χάρης, από το ΠΑΣΟΚ μια σε «Άκη» που μας διαφεύγει τώρα αλλά είναι άνευ σημασίας.

Και η Νέα Δημοκρατία και το ΠΆΣΟΚ δεν έχουν άλλα πρόσωπα βλέπετε διότι κατά λάθος συστήνουν στα ελληνόπουλα να πάνε στη Νορβηγία και αλλού για να βρουν εργασία και ας έχουν σπανιότατα προσόντα στην Ιατρική ,στις επιχειρήσεις κλπ.

Καθόλου δεν μας εξέπληξε ότι πιάστηκε στα πράσα ο συγκεκριμένος Τομπούλογλου αφού η εταιρεία ΜΕΧΤ ειδοποίησε την Αστυνομία και της είπε ότι ο εν λόγω Χάρης, μια ζωή ομορφόπαιδο ανύπαντρο,απαιτούσε 25.000 ευρώ για να μην κηρύξει έκπτωτη την εταιρεία από μια διαφημιστική δουλειά για την παιδική παχυσαρκία που είχε αναλάβει.

Ζήτησε από τον πρόεδρό της κ.Κιτσάρα το 15% της αξίας(190.000) της σύμβασης.Η Αστυνομία προχώρησε και σε παρακολούθηση τηλεφώνων και σε προσημείωση των χρημάτων και συνέλαβε τον Χάρη και έναν σαραντάχρονο «νταβατζή» που είχε μαζί του(Χ.Τ.) του για να γίνει «παστρικά» η δουλειά…Είχαν συμβιβαστεί στο 12%…

Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι «επαγγελματίες διεφθαρμένοι» από το γεγονός ότι ο Χάρης πριν είχε ελέγξει το χώρο για φοβόταν κάμερες με εγγραφή βίντεο.Σημειώστε ότι το χώρο είχε επιλέξει ο ίδιος αφού είναι χώρος της Τράπεζας στην οποία υποτίθεται ότι δουλεύει …35 χρόνια!

Βεβαιώθηκε ότι δεν υπήρχαν,πήρε τα χρήματα αλλά αμέσως μετά εμφανίστηκαν δυο «τύποι» ντυμένοι με πολιτικά και του είπαν.

«Κύριε Τομπούλογλου μείνετε ακίνητος. Αστυνομία»

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου κυριολεκτικά κατουρήθηκε…

Τα χρήματα βρέθηκαν στον συνεργονταβατζή ,ο οποίος είχε αναλάβει τη μεταφορά για να είναι καθαρός ο κ.πολιτευτής.
Στο σπίτι του συνεργού βρέθηκε και χασισάκι και η υπόθεση θυμίζει έντονα την υπόθεση Αδαμόπουλου της Επιτροπής Ανταγωνισμού.Και εκεί υπήρχε χασισάκι αλλά τα χρήματα ήταν πολύ παραπάνω.

Διευκρινίζουμε ότι ο Τομπούλογλου και οι άλλοι του Αγλαΐα δεν διορίζονται από τον υπουργό Υγείας και αυτό δήλωσε και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αυτονόητο είναι ότι πρέπει από αύριο αυτό το ανέκδοτο με το κρατικό «ιδρυματικό» νοσοκομείο να σταματήσει…
Αυτονόητο επίσης είναι ότι πρέπει να ερευνηθεί και το παρελθόν στο συγκεκριμένο χώρο…

Δείτε το επαγγελματικό βιογραφικό του, όπως ο ίδιος το παρουσιάζει και βγάλτε συμπέρασμα για τα κριτήρια με τα οποία βρίσκεται μόνιμα στο χώρο του συγκεκριμένου νοσοκομείου:

• Από το 1978 υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος
• Προϊστάμενος Υπηρεσίας Εξωτερικού Εμπορίου και Συναλλάγματος (1978-1987)
• Στέλεχος της Υποδιεύθυνσης Δημοσίων Σχέσεων
• Τμηματάρχης της Διεύθυνσης Γραμματείας.
• Τμηματάρχης στη Διεύθυνση Επιμελητείας.

Θέσεις :
• Πρόεδρος του Ταμείου Ασφαλίσεως Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (Τ.Ε.Α.Α.Π.Α.Ε.) (1989-1991)
• Αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών “Π. & Α. Κυριακού” (1989-1993)
• Εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας με την Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Παράταξη «Νέα Εποχή». (2011-Σήμερα)
• Εκλεγμένος Εκπρόσωπος του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.) και μέλος της επιτροπής «Πολιτισμού και Αθλητισμού». (2011-Σήμερα)
• Εκλεγμένο μέλος της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.) και μέλος της επιτροπής «Ισότητας και Θεσμών». (2011-Σήμερα)
• Πρόεδρος και ισόβιο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Π. & Α. Κυριακού» από το 2012
Κομματικά ήταν σε πλήθος θέσεων και ως βουλευτής απέτυχε να εκλεγεί στη Β Αθηνών παρότι στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας ήταν πρωτος και στις τελευταίες δημοτικές εκλογές είχε πάρει το 48,5 των ψήφων…
Υ.Γ.Σαν και τον Χάρη,τον Λιάπη κλπ υπάρχουν πολλοί ακόμα που ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ…

Δείτε την τελευταία συνέντευξη του Χάρη Τομπούλογλου στο Mega για τα εγκαταλελειμμένα ή άρρωστα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

The post Ο Τραπεζοχάρης πήγε να τα πάρει κάτω από το… τραπέζι! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα