Ο στρατιώτης Μάνινγκ των Wikileaks θέλει να γίνει… Τσέλσι!

Την επιθυμία να αρχίσει ορμονοθεραπεία το συντομότερο δυνατόν ώστε να μετατραπεί σε… Τσέλσι αποκάλυψε σε τηλεοπτική του συνέντευξη σε τηλεοπτικό δίκτυο NBC News ο Μπράντλεϊ Μάνινγκ.

«Καθώς βρίσκομαι στη μετάβαση προς τη νέα φάση της ζωής μου, θέλω όλοι να ξέρουν τον πραγματικό εαυτό μου. Είμαι η Τσέλσι Μάνινγκ, είμαι γένους θηλυκού», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 25χρονος Μάνινγκ και πρόσθεσε «Με δεδομένα

το πώς αισθάνομαι και το πώς έχω αισθανθεί από την παιδική μου ηλικία, θέλω να αρχίσω ορμονοθεραπεία το συντομότερο δυνατόν. Ζητώ επίσης να αρχίσετε από σήμερα να αναφέρεστε στο πρόσωπό μου με το νέο μου όνομα και να χρησιμοποιείτε τη θηλυκή αντωνυμία».

Ο δικηγόρος του Μάνινγκ, ο Ντέιβιντ Κουμπς, δήλωσε στην εκπομπή ότι περιμένει πως ο Μάνινγκ θα πάρει χάρη από τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μπράντλεϊ Μάνινγκ, ο οποίος καταδικάσθηκε σε κάθειρξη 35 ετών σε στρατιωτική φυλακή για τη μεγαλύτερη διαρροή διαβαθμισμένων αμερικανικών ντοκουμέντων στην ιστορία των ΗΠΑ τα οποία δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα wikileaks του Τζούλιαν Ασάνζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα