Ο Πούτιν τους πότισε ίδιο δηλητήριο με τον Αραφάτ!

Του Γιάννη Ντάσκα

Η δολοφονία του Γιασέρ Αραφάτ είχε αποκαλυφθεί πολλά χρόνια πριν.Δεν υπήρχε η διαβεβαίωση των επιστημόνων κατ΄αρχήν αλλά και όταν υπήρξε η διαβεβαίωση οι Ρώσοι και η συμμαχία τους , οι οποίοι στήριζαν τον Αραφάτ είχαν ένα μεγάλο πρόβλημα να επιτεθούν στους Δυτικούς και να τους καταγγείλουν ότι δολοφόνησαν τον «αγωνιστή για τα δικαιώματα των Παλαιστινίων».

Γνώριζαν τις δολοφονίες με δηλητήριο «πολώνιο» από το περίφημο ζεύγος Κιουρί. Όμως όχι μόνο γνώριζαν ,αλλά είχαν διαπράξει και οι ίδιοι πολλές τέτοιες δολοφονίες (και με άλλα δηλητήρια…)

σε χαμηλότερα επίπεδα πρακτόρων ή πολιτικών αντιπάλων.

Την ίδια περίοδο που προφανώς κάποιοι Δυτικοί η με δυτικές επιρροές πότιζαν σιγά-σιγά τον Αραφάτ με το «πολώνιο», οι Ρώσοι έκαναν το ίδιο σε ένα δίκτυο Ρώσων, τους οποίους χρησιμοποιούσαν οι Δυτικοί εναντίον του Πόύτιν στο περίφημο «Αντικαθεστωτικό δίκτυο του Λονδίνου».

Ήταν το περίφημο αντιΠουτινικό δίκτυο του μεγιστάνα πρώην φίλου και μετά θανάσιμου αντιπάλου του Πούτιν ,του Μπόρις Μπερεζόφσκι.

Βρόμικη δουλειά υπέρ του Μπερεζόφσκι και των Δυτικών έκανε ο πράκτορας Λιτβινένκο.

Ο Αραφάτ πέθανε το Νοέμβρη του 2004 απο το δηλητήριο και ο Λιτβινιένκο το Νοέμβρη του 2006.

Πέρυσι βρέθηκε πεθαμένος και ο Μπερεζόφσκι στη βίλα του στο Λονδίνο κάτω από συνθήκες που θυμίζουν την «αυτοκτονία» Τσαλικίδη στην Αθήνα…

Αποδείξεις για την αργή δράση του «πολώνιου» αν χορηγείται σε μικρές ανεπαίσθητες σχεδόν ποσότητες έχει η επιστήμη από τον θάνατο της περίφημης τιμημένης με Νόμπελ Μαντάμ Κιουρί και της επίσης τιμημένης με Νόμπελ(Χημείας) κόρης της Ιρέν Κιουρί.
Από το 1890 περίπου το ζεύγος Κιουρί που καταγόταν από την Πολωνία έκανε στο Παρίσι ,όπου ζούσε πειράματα και ανακαλύψεις γύρω από ραδιενεργά στοιχεία κλπ.

Όμως δεν γνώριζαν ότι χάιδευαν το θάνατο χωρίς μέτρα προστασίας και κουβαλούσαν στοιχεία(σωληνάκια κλπ) στις τσέπες τους.Αυτά όμως είχαν μικρές ποσότητες «πολωνίου» και η Μαντάμ Κιουρί και η κόρη της πέθαναν από ενός είδους λευχαιμία στα 66 και 60 τους χρόνια αντίστοιχα το 1934 η πρώτη και το 1956 η δεύτερη.

Το «πολώνιο» δεν επηρεάζει και τους συντρόφους, ή όσους είναι στο σπίτι,στον ίδιο χώρο κλπ.

Η άλλη κόρη των Κιουρί πέθανε το 2007 σε ηλικία 103 ετών και (μοιάζει) ειρωνεία μετά τον θάνατο των Αραφάτ και Λιτβινιένκο από «πολώνιο» το οποίο οι Κιουρί ονόμασαν έτσι για να τιμήσουν την πολωνική καταγωγή τους.

Η προφανής χρήση δηλητηρίων στον κρυφό πόλεμο των υπερδυνάμεων ίσως κράτησε σε πολύ χαμηλούς τόνους τους θανάτους Αραφάτ και μελών του δικτύου του Λονδίνου και του ίδιου του Μπερεζόφσκι.

Θα τα βρουν κάπως και κάποια στιγμή πίσω από τις κουρτίνες…

The post Ο Πούτιν τους πότισε ίδιο δηλητήριο με τον Αραφάτ! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα