Ο Πέτρος Μαντούβαλος υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με στήριξη Πολύδωρα-Ζώη

Γράφει ο Γιάννης Σπ. Παργινός

Δυναμική πολιτική επανεμφάνιση, ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, επιχειρεί ο πρώην βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων της Νέας Δημοκρατίας, Πέτρος Μαντούβαλος.

Μετά από ένα θρίλερ παρασκηνίου που διήρκεσε αρκετές ημέρες, ο μέχρι πρότινος φερόμενος ως σίγουρος υποψήφιος Περιφερειάρχης στην Αττική, Νίκος Νικολόπουλος υποχώρησε υπέρ του Πέτρου

Μαντούβαλου και με αντάλλαγμα μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο της « ΈΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ», του κόμματος που προσφάτως ίδρυσαν οι Βύρων Πολύδωρας και Χρήστος Ζώης.

Η εξέλιξη αναμένεται να επηρεάσει τα μέγιστα τις λεπτές ισορροπίες στην ευρύτερη κεντροδεξιά καθώς ο Πέτρος Μαντούβαλος, Μανιάτης στην καταγωγή, διατηρεί βαθειά ερείσματα στην γαλάζια βάση τόσο στον Πειραιά όσο και σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο. Ταυτόχρονα δεν περνάει απαρατήρητη από τα επιτελεία των Μεγάρων Μαξίμου και Συγγρού η στήριξη που παρέχουν οι της λαϊκής δεξιάς Βύρων Πολύδωρας και Χρήστος Ζώης.

Ο Πέτρος Μαντούβαλος, μετά τις σημερινές εξελίξεις προέβη στην παρακάτω δήλωση. «Προέρχομαι από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης. Το μεγάλο αυτό σχολείο της Δημοκρατίας, από το οποίο ανδρώθηκα πολιτικά. Θεωρώ μάλιστα, ότι σε μια εποχή βαθιάς και πολύπλευρης κρίσης, όπως η σημερινή, η Αυτοδιοίκηση μπορεί να αποτελέσει ανάχωμα στη διαρκή διολίσθηση της χώρας μας στην οικονομική και κοινωνική αποσύνθεση. Από την άποψη αυτή θα με ενδιέφερε να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις σε μία νέα σχέση του Πολίτη με την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση που θα φέρει πιο κοντά την κοινωνία με την Περιφέρεια και την Περιφέρεια στη κοινωνία. Αντιμετωπίζω έτσι θετικά το ενδεχόμενο μιας ενεργού παρέμβασης στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές. Για να κάνουμε πράξη τη Δημοκρατική Ανατροπή στην Αττική, με την πεποίθηση ότι το μέλλον μπορεί ακόμα να σωθεί. Πέτρος » .!

The post Ο Πέτρος Μαντούβαλος υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με στήριξη Πολύδωρα-Ζώη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα