Ο Παπαδάκης ομολογεί αθλιότητες της κάμερας!


Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
Πριν από χρόνια οι “επικοινωνιολόγοι” είχαν λανσάρει τη λέξη “λαοπρόβλητος” για τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Στις αρχές όταν ανέβηκε στην εξουσία το 1981 ήταν. Σιγά-σιγά όμως έπεφτε γιατί δεν έκανε όσα είχε υποσχεθεί. Παράλληλα είχε αρχίσει τις μεγάλες εκπτώσεις. Ήταν το 1984 -85 όταν είπε τη φράση “ είπαμε να πάρει ένα δωράκι αλλά όχι και 500 εκατομμύρια” . Ναι…ναι για τη ΔΕΗ

το είπε η οποία πάντα ήταν υπό ασφυκτικό κομματικό έλεγχο. Και είναι και σήμερα.

Γιαυτό διώκονται για κακουργήματα οι πρώην της μαζί με τον όμιλο Μυτιληναίου. Και πριν είχαν ασκηθεί τέτοιες διώξεις κακουργηματικές( θυμάστε τον Παλαιοκρασσά;) αλλά χάθηκαν γιατί κάποιοι δεν επέμεναν και το ‘ριξαν στις επενδύσεις με ομόλογα για να φτιάξουν τράπεζα, αν θυμάστε καλά κύριε Παπαλιοκρασσά μου…
Για να συντηρούνται τα δυο Κόμματα στην εξουσία διόριζαν άφηναν στελέχη τους να τρώνε να πίνουν να διορίζουν να βγάζουν στην Ελβετία για να δωροδοκούν εκείνους που έκαναν τις “μαύρες δουλειές”. Και κάποιοι έκαναν το άσπρο-μαύρο υπέρ τους.
Μεγάλο πράσινο γκεσέμι που ανακαλύφθηκε το 1981 ήταν ο Γιώργος “ έχω κάνει βαριές σπουδές” Παπαδάκης του ΑΝΤΕΝΝΑ. Τότε τον λάνσαρε η ΕΡΤ στο ‘Καλημέρα Ελλάδα”. Δεν πέρναγε κουνούπι στην ΕΡΤ αν επρόκειτο να τσιμπήσει τα πεπραγμένα του “λαοπρόβλητου”.
Τότε ο εν λόγω πολύ μορφωμένος απαντούσε στις επικρίσεις ότι κάνει αντικειμενικά τη δουλειά του.
Σήμερα το πρωί προϊούσης και της ηλικίας του…ξέφυγε. Και έδειξε πως έβαφαν τα αυγά τότε πράσινα ομολογώντας ότι έκανε θαύματα ο τότε σκηνοθέτης του Ανδρέα, Τάσος Μπιρσίμ. Και τους κάμποσους τους παρουσίαζε ως λαοθάλασσα.
Και ο αντίστοιχος γαλάζιος το ίδιο έκανε και τούμπαλιν.

Βέβαια ο εν λόγω Γιώργος “ξεχειλίζω από μόρφωση” Παπαδάκης δεν παραδέχθηκε καμία δική του ευθύνη. Κριτική κάνει, δουλειά πολύ έχει και ούτε που πρόσεξε ότι κάποιος στον ΑΝΤΕΝΝΑ έφτασε με τη δούλεψή του στο πολύ πρόσφατο παρελθόν μηνιάτικο 92.000 ευρώ! Το μήνα ναι!

Ακόμα είναι αναπάντητο το ερώτημα που πλανάται χρόνια προς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ:
Αλήθεια ποιο υλικό της ΕΡΤ κατέληξε σε ιδιωτικούς σταθμούς και πως;

Keywords
Τυχαία Θέματα