Ο Νικήτας (ξανά) για δήμαρχος Αθηναίων – Ποιές προϋποθέσεις θέτει ο Καμμένος για να τον στηρίξει

Σίγουρη πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα του Νικήτα Κακλαμάνη για το δήμο Αθηναίων. Όπως ο ίδιος διαμηνύει, έστω και αν η ΝΔ αποφασίσει να δώσει το χρίσμα σε κάποιον άλλο, αυτός δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, την στήριξη της υποψηφιότητας του Νικήτα Κακλαμάνη συζητούν και οι ΑΝΕΛ. Μάλιστα, ο Πανός Καμμένος έχει ήδη στείλει το μήνυμα μέσω στενού του συνεργάτη στον πρώην δήμαρχο.

Όμως, το πρόβλημα που υπάρχει στους Ανεξάρτητους,

είναι ότι ο κ. Κακλαμάνης – παρά τις αντιθέσεις που έχει εκφράσει κατά καιρούς για την ασκούμενη οικονομική πολιτική – έχει ψηφίσει όλα τα νομοθετήματα της κυβέρνησης Σαμαρά αλλά και το Μνημόνιο 2. Όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορεί να θεωρηθεί αντιμνημονιακή υποψηφιότητα.

Ωστόσο, στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου έλεγε στο «Π», ότι η στήριξη στον Νικήτα Κακλαμάνη θα εξαρτηθεί από τη στάση που κρατήσει στο πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση και ψηφιστεί στο τέλος της εβδομάδας…

The post Ο Νικήτας (ξανά) για δήμαρχος Αθηναίων – Ποιές προϋποθέσεις θέτει ο Καμμένος για να τον στηρίξει appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα