Ο Ναδάλ επικράτησε του Φέντερερ με 3-0 στο Αυστραλιανό Open

Ο Ισπανός Ραφαέλ Ναδάλ νίκησε τον Ελβετό Ρότζερ Φέντερερ με 3-0 σετ (7-6, 6-3, 6-3) και πέρασε στον τελικό του Αυστραλιανού Open, όπου τον περιμένει ο έτερος Ελβετός Στάνισλας Βαβρίνκα (Νο7).

Το πρώτο σετ ήταν πραγματικά συγκλονιστικό με τους δύο εκ των κορυφαίων αθλητών στην ιστορία του αθλήματος να πηγαίνουν χέρι χέρι ως το τάι μπρέικ, το οποίο τελικά κατέκτησε ο Ναδάλ.

Στο δεύτερο σετ

ο Φέντερερ πραγματοποίηση αρκετά λάθη στα χτυπήματα με το backhand, γεγονός που δεν άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτο ο Ναδάλ, όπου με δυο μπρέικ στο σερβίς του Ελβετού, έφτασε εύκολα στο 6-

Ο Ναδάλ πήρε το τρίτο σετ με 6-3 και μαζί την πρόκριση στον τελικό, όπου την Κυριακή θα αγωνιστεί απέναντι στον Βαβρίνκα, με στόχο να κατακτήσει το 14ο γκραντ σλαμ τίτλο του και 2ο στην Αυστραλία μετά το 2009.

Σημειωτέον, ο Ναδάλ δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τον Βαβρίνκα με τον οποίο μετρά 12 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Μετά τη νίκη του ο “Ράφα” δήλωσε για τον τελικό: ”Ο Βαβρίνκα είναι δύσκολος αντίπαλος. Έχει πολύ καλό σερβίς και χτυπά δυνατά την μπάλα”. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αγώνα ενάντια στον Φέντερερ τονίζοντας: “Έχουμε παίξει μερικά πολύ σημαντικά παιχνίδια. Ο Ρότζερ είναι ένας εκπληκτικός πρωταθλητής και είναι τιμή μου που είμαι εδώ μαζί του”.

The post Ο Ναδάλ επικράτησε του Φέντερερ με 3-0 στο Αυστραλιανό Open appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα