Ο Κώστας Ρήγας στο Hall of Fame


Ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής και υπεύθυνος διαιτησίας της Ευρωλίγκας, μετά τη διάκρισή του δήλωσε ότι «όταν σφύριξα για πρώτη φορά σε αγώνα, περίπου 50 χρόνια πριν, δεν μπορούσα καν να φανταστώ μια τέτοια στιγμή. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να είμαι μεταξύ τόσων σπουδαίων ανθρώπων του μπάσκετ. Είμαι περήφανος που ανήκω στο Hall of fame της FIBA. Είμαι ευγνώμων στη FIBA και, ειδικότερα, στον κ. Στάνκοβιτς,

ο οποίος μου έδωσε τη δυνατότητα να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο και να κάνω φίλους. Ως διαιτητής, το σημαντικό δεν είναι τι παιχνίδια σφυρίζεις, αλλά τις φιλίες που κάνεις.

Θα ήθελα να μοιραστώ αυτή την τιμή με τους συναδέλφους μου στο γήπεδο. Ο κύριος Ιβάν Μαϊνινί ήταν ένας από αυτούς, ο Λιούμπομιρ Κοτλέμπα ήταν ένας άλλος. Το ίδιο και ο Αλμπέρτο Γκαρσία. Πάντα θυμάμαι τη συμβολή τους για την ανάπτυξη του μπάσκετ. Τους ευχαριστώ όλους, γιατί με έκαναν και καλύτερο ως άνθρωπο. Θέλω να πω ένα “ευχαριστώ” και στους τωρινούς διαιτητές, τους οποίους έχω την τιμή να διδάσκω. Επίσης, θέλω να πω ένα “ευχαριστώ” στους παίκτες, τους προπονητές και τις ομάδες για τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Πραγματικά πρόκειται για μια αξέχαστη ημέρα για την οικογένειά μου και εμένα».

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα