Ο Έλληνας φίλος του πιλότου του μοιραίου Boeing

Λυπημένος και αγανακτισμένος δηλώνει ο Θάνος Κοντογιάννης, ο Έλληνας ομογενής από την Καλιφόρνια για τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για τον Ζαχρί Αχμάντ Σαχ, τον έναν εκ των δύο πιλότων της μοιραίας πτήσης των Μαλαισιανών αερογραμμών.

Ο Θάνος Κοντογιάννης εργάζεται σε εταιρεία που κατασκευάζει χειριστήρια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε προσομοιωτές πτήσεων. Όπως αναφέρει σε ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο, με τον εν λόγω

πιλότο γνωρίζονταν περίπου ένα χρόνο και ξεκαθαρίζει ότι το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο απευθυνόταν σε αυτόν κι έναν συνεργάτη του, καθώς ο πιλότος είχε αγοράσει εξαρτήματα από τον ίδιο αλλά είχε επικοινωνήσει μαζί του για να τον βοηθήσει με το λογισμικό των εξομοιωτών πτήσεων.

Αναφέρει ότι τα σβησμένα αρχεία από τον προσομοιωτή του Ζαχρί πιθανώς να ήταν προσωρινά αρχεία τα οποία θα διαγράφονταν από τον υπολογιστή, αν δεν είχαν αποθηκευθεί τα σχέδια πτήσης, ενώ δεν παραλείπει να σχολιάσει πως ο πιλότος ήταν ένας ανοιχτός και κοινωνικός άνθρωπος αλλά και καλός οικογενειάρχης.

The post Ο Έλληνας φίλος του πιλότου του μοιραίου Boeing appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα