Ο εισαγγελέας Διώτης και η βουλευτίνα ανηψιά του…

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Πολλοί είχαν επιφυλάξεις στο παρελθόν για χειρισμούς του Εισαγγελέα Γιάννη Διώτη σε κρίσιμα θέματα της εσωτερικής και εξωτερικής μας πολιτικής . Δηλαδή στην τρομοκρατία…

Τότε είχε γίνει «ένα» με τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και είχαν το θεαματικό αποτέλεσμα της πραγματικά μερικής και δήθεν ολικής αντιμετώπισης του θέματος.

Κάναμε Ολυμπιακούς Αγώνες, έπεσε το φαγοπότι της αρκούδας ξεχάστηκαν τα θέματα αυτά.

Ξανάρχονται τώρα στη μνήμη

και στην επικαιρότητα με τη θλιβερή εμφάνιση του κ.Διώτη στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.

Είχε ταυτιστεί στην κοινή γνώμη ο κ.Διώτης με πολιτικούς χειρισμούς επί Χρυσοχοίδη και η εμφάνισή του στη Βουλή το ενισχύει καθώς προσιδιάζει σε πολιτικό και όχι εισαγγελέα.

Διαβάζουμε τα πρακτικά και κοντεύουμε να πάθουμε σοκ από τον τρόπο που χειρίστηκε, αυτός, ένας εισαγγελέας το θέμα της λίστας Λαγκάρντ, από τον τρόπο που έδρασε, από τον τρόπο των επαφών του με την τότε εξουσία.

Μας χαροποιεί το γεγονός ότι την κάκιστη λειτουργία του στα κρίσιμα αυτά θέματα ανέδειξαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή. Όχι ότι του χαρίστηκαν οι άλλοι αλλά ιδιαίτερα οι διάλογοι με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν σκληροί.

Γιατί κάνουμε ειδική μνεία στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ;

Μα διότι ο κ.Διώτης είναι θείος (κόρη του αδελφού του) της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα Ηρώς Διώτη.

Ήταν στην προηγούμενη Βουλή η νεότερη βουλευτίνα και μας είχε αφήσει άριστη εικόνα σε συνέντευξη αφιέρωμα που της είχαμε κάνει στα «ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΘΕΜΑΤΑ». Ο θείος της τα θαλάσσωσε στα αξιώματα που του έδωσε το ΠΑΣΟΚ και τώρα κινδυνεύει σοβαρά με δικαστικές περιπέτειες…

Keywords
Τυχαία Θέματα