Ο δολοφόνος του Βρετανού στρατιώτη προτρέπει τους μουσουλμάνους σε επιθέσεις! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία από αυτές θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο. Πρόκειται για μια συγκέντρωση που έγινε έξω από ένα τζαμί στο βόρειο Λοινδίνο, οκτώ χρόνια από την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή 1.500 νεαρών μουσουλμάνων.

Ο Αντεμπολάγιο, με παραδοσιακή μουσουλμανική αμφίεση, είχε ανέβει σε μια εξέδρα και φώναζε: “Μην φοβάστε τους άπιστους. Είναι γουρούνια. Είστε εδώ, μόνο για να ευχαριστήσετε τον Αλλάχ. Για κανέναν άλλο λόγο. Ο Αλλάχ λέει ότι είναι χειρότεροι από βόδια. Μην τους φοβάστε και μην

τους γυρίζετε την πλάτη. Μην φοβάστε ούτε την αστυνομία, ούτε τις κάμερες”.

Λίγο μετά την ομιλία του, σημειώθηκαν επεισόδια, καθώς ομάδα μουσουλμάνων άρχισε να πετάει τούβλα και πέτρες στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με τη μαρτυρία γυναίκας στη Daily Mail: “Κάποιοι άρχισαν να τρέχουν τριγύρω. Ακόμα κι ένας ιμάμης βγήκε έξω και τους είπε να ηρεμήσουν και να μπουν στο τζαμί, γιατί το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να προσεύχονται”.

Ο Αντεμπολάγιο συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και ίσως περάσουν εβδομάδες μέχρι να είναι σε θέση να ανακριθεί, ενώ στον έτερο δολοφόνο του άτυχου στρατιώτη έχουν ήδη απαγγελθεί κατηγορίες για δολοφονία και οπλοκατοχή.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα