Ο Δένδιας στις οκτώ θα αναγγείλει σκληρά μέτρα για το … νεοναζισμό!

Του Γιάννη Ντάσκα

Βαρυσήμαντες δηλώσεις θα κάνει στις 8 το βράδυ πάνω ακριβώς στα δελτία ειδήσεων ο Υπουργός Δημ. Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας και φυσικά θα αφορούν το μέγα πανευρωπαϊκά θέμα της κατά μέτωπο σύγκρουση με τις ορδές του νεο-ναζισμού νεοφασισμού στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Δένδιας θα αναφερθεί με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο και στα ευρήματα της δικογραφίας που σχηματίζεται απο την αντιτρομοκρατική υπηρεσία αλλά και στην νομοθετική πρωτοβουλία

που θα έχει τη Δευτέρα.

Τα ευρήματα των ερευνών είναι πολλά και σοβαρότατα καθώς συνδέουν ευθέως την βουλευτική εκπροσώπηση του μορφώματος με το κοινό ποινικό έγκλημα αλλά και με θύλακες-πράκτορός του στην κορυφή της κρατικής ιεραρχίας.

Θα δηλώσει την αποφασιστικότητα με την οποία η Πολιτεία θα αντιμετωπίσει τους μαχαιροβγάλτες που δηλώνουν και ότι αγωνίζονται για τη…Χριστιανοσύνη.

Στη νομοθετική πρωτοβουλία περιλαμβάνεται δέσμη μέτρων που ληφθούν και στο επίπεδο χρηματοδότησης αλλά και στο επίπεδο δημιουργίας ειδικών γραφείων παρακολούθησης στενά και ευθέως κάθε προσπάθειας που θα κατατείνει στην παλινόρθωση του ναζισμού, ο οποίος ευθύνεται για εκατομμύρια θανάτους και τραγωδίες και τώρα σκυλεύει πάνω στα μνήματα και στους απογόνους θυμάτων της θηριωδίας του.

Φυσικά θα αναφερθεί και στη διακοπή κάθε χρηματοδότησης τέτοιων μορφωμάτων.

Ειδική έρευνα γίνεται για τη διακίνηση χρημάτων απο τη Χρυσή Αυγή με έμμεσο τρόπο και προς επιχειρηματίες και προς κρατικούς υπαλλήλους-αξιωματούχους και ερευνάται επίσης αν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι πρακτόρευαν συμφέροντα της Χρυσής Αυγής επειδή “τα έπαιρναν χοντρά” η το έκαναν απο βλακεία η…χρυσαυγιτισμό!

Στοιχεία συγκεκριμένα υπάρχουν και μάλιστα για 3-4 ΜΜΕ με μεγάλο “βεληνεκές”…

Πριν ένα μήνα όταν γράφαμε ότι θα υπάρξουν εκπλήξεις στα πολύ ψηλά και ότι η παγκόσμια κοινότητα δεν θα ανεχθεί από ένα μόρφωμα ελληνικής παραγκοκατασκευής να προπαγανδίζει νέα Ολοκαυτώματα κατά Εβραίων και Αριστερών κάποιοι απαντούσαν ότι που να ‘ναι η Χρυσή Αυγή θα πάρει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και φιλοξενούσαν στις άθλιες προπαγανδιστικές εκπομπές τους αυτές τις αηδίες…

Τώρα παριστάνουν τους…αντικειμενικούς που έπρεπε να δώσουν βήμα και στους μαχαιροβγάλτες.

Ο καημένος ο Τζάκ ο Αντεροβγάλτης έφυγε νωρίς αλλιώς θα μας έδινε μαθήματα κοινωνικής δικαιοσύνης από εκπομπές πολύ γνωστών ελληνικών ΜΜΕ. Διότι θα έλεγε την …άποψή του…

Keywords
Τυχαία Θέματα