Ο Άρης παραμένει πιστός θαμώνας των καφέ του Κολωνακίου

Το Κολωνάκι, παραδοσιακώς, αποτελεί τον πόλο έλξης πολιτικών και άλλων τινών προσωπικοτήτων, λόγω της φύσεως και θέσεώς του. Μπορεί να μην διέθετε ποτέ «μπλε», «πράσινα» ή «κόκκινα» καφενεία, αλλά πάντα οι του κυβερνώντος κόμματος είχαν το στέκι τους. Το κυρίαρχο πολιτικό στέκι του Κολωνακίου το οποίο διαδέχθηκε το «Βυζάντιο», ήταν το «Kolonaki Top’s» που είχε ανοίξει την άνοιξη του ’71, για να εξελιχθεί ως το πλέον φημισμένο «κυβερνητικό» στέκι. Όποτε άλλαζε η κυβέρνηση, άλλαζε και η πελατεία του!

Το «Kolonaki Top’s», διαδέχθηκε το «Da Capo» το οποίο όμως δεν μπόρεσε

να διατηρήσει τις κομματικές παρέες, καθώς δεν διαθέτει τους κατάλληλους χώρους. Έτσι, τη σκυτάλη πήραν το «J&K», η Μηλιώνη, αλλά και η «Βιβλιοθήκη». Το «J&K» έκλεισε, η Μηλιώνη είναι κάπως απόμερα, αλλά παραμένει στα «χάι» της και η «Βιβλιοθήκη» εξελίχθηκε σε πόλο έλξης των πολιτικών παρεών. Βέβαια, το «Kolonaki Top’s» και η διπλανή «Λυκόβρυση» δεν ξεχάστηκαν.

Και γιατί όλα αυτά; Μα, όλο και «παίζει» σε δημοσιεύματα το Ζάππειο, όπου ανέλαβε την διαχείριση καφέ και εστιατορίου ο επιχειρηματίας που είχε το «J&K» και όλο κι ακούγεται πως οι κυβερνώντες έχουν κάνει εκεί το στέκι τους! Πώς το… επιτρέπει αυτό ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, που θεωρείται από τους πλέον πιστούς θαμώνες της «πλατείας»;

The post Ο Άρης παραμένει πιστός θαμώνας των καφέ του Κολωνακίου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα