Ο Άκης, ο “βοσκός” Σμπώκος, ο Ζήγρας και η Βίκυ


Μια γενναία “αποζημίωση” 500.000 δολαρίων, τα οποία της καταβλήθηκαν μετρητά και εφάπαξ, έλαβε η πρώην σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου για να του…αδειάσει τη γωνιά και να μπορέσει να παντρευτεί τη Βικυ Σταμάτη.

Όπως αναφέρει στην απολογία του ο Νίκος Ζήγρας, επιπλέον κάθε μήνα της καταβάλλει 3.000 ευρώ, χρήματα που δεν δηλώνονται πουθενά.

Τα χρήματα αυτά, σύμφωνα πάντα

με την απολογία Ζήγρα, προέρχονται από τις παράνομες δραστηριότητες του πρώην υπουργού και τις μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα που έλαβε η χώρα μας όσο ο Άκης διαφέντευε το Υπουργείο Άμυνας. Όπως μάλιστα λέει στον ανακριτή ο εξάδελφος του Τσοχατζόπουλου: “Θα πρέπει να ελέγξετε πόσες χιλιάδες δολάρια πήρε στο εξωτερικό, σε τσάντες, η πρώην σύζυγος του Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν, προκειμένου να συνεναίσει στο διαζύγιο. Γνωρίζω ότι πήρε με εφάπαξ καταβολή πάνω από 500.000 δολάρια και συμφώνησαν ο Τσοχατζόπουλος να της καταβάλει κάθε μήνα το ποσό των 3.000 ευρώ, ποσό το οποίο δεν δηλώνονταν πουθενά. Η Γκούντρουν από τότε που παντρεύτηκε τον Τσοχατζόπουλο δεν είχε δουλέψει ποτέ απ’όσο γνωρίζω και ούτε είχε περιουσία στην Ελλάδα”.

Ν. Ζηγρας: Ο Σμπώκος είναι ο “βοσκός”

Ο Νίκος Ζήγρας στην μαραθώνια απολογία του μιλάει και για τον Γιάννη Σμπώκο, επιβεβαιώνοντας την εμπλοκή του στο σκάνδαλο.

Όπως λέει στην απολογία του “Ο Ιωάννης Σμπώκος είναι το πρόσωπο το οποιό δέχτηκε τεράστια χρηματικά ποσά τα οποία επένδυσε ο πεθερός του ο οποίος έχει σχέση με χρηματιστηριακή εταιρεία.

Τα ποσά που επένδυσε ο πεθερός του Σμπώκου προέρχονταν από τον γαμπρό του, Ιωάννη Σμπώκο και από τον Απόστολο-Αθανάσιο Τσοχατζόπουλο.

Εδώ θέλω να σας διευκρινίσω ότι πρόκειται για χρηματικά ποσά-μερίδια, που ζητά απεγνωσμένα μέχρι σήμερα ο Τσοχατζόπουλος από τον Ιωάννη Σμπώκο τον οποίο στις σημείωσεις του αποκαλεί “Βοσκό”.

Θέλω να σας καταθέσω ότι σε όλες τις μετακινήσεις-επισκέψεις που έκανε ο Τσοχατζόπουλος στο εξωτερικό για προσωπικές του δουλειές, επαφές με τράπεζες, εταιρείες, δικηγορικά γραφεία, αλληλγοραφία, παραμονή σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία, μεταχειρίζονταν το όνομά μου και ένα ληγμένο διαβατήριό μου δεκαετίας 1990 χωρίς εγώ να το γνωρίζω το οποίο όταν αντιλήφθηκα έγινα έξαλλος αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει”.

ΖΗΓΡΑΣ: Και η Βίκυ και η πρώην γνώριζαν τα πάντα!

Και οι δύο σύζυγοι του Άκη Τσοχατζόπουλου γνώριζαν τις παράνομες δραστηριότητές του, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στον ανακριτή ο εξάδελφός του Νίκος Ζήγρας.

Όπως αναφέρει: “Τόσο η πρώην όσο και η νυν σύζυγος του Τσοχατζόπουλου γνωρίζουν τα πάντα κι αυτό διότι ο Τσοχατζόπουλος εκμυστηρεύονταν τα πάντα στις γυναίκες του, όπως ο ίδιος μου έλεγε”.

Ο Νίκος Ζήγρας επιβεβαιώνει και την συνείδηση, εκ μέρους του πρώην υπουργού, του αξιοποίνου των πράξεών του, καθώς όπως λέει “έκανε λυσσαλέες προσπάθειες για να βγει βουλευτής και να έχει τη βουλευτική ασυλία”.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει “σε κάθε εκλογική αναμέτρηση δαπανούσε πάνω από 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την “εξαγορά” ψήφων από

Keywords
Τυχαία Θέματα