Ο αεροπειρατής ήταν… μεθυσμένος επιβάτης

Ένας μεθυσμένος επιβάτης ήταν τελικά ο επίδοξος αεροπειρατής του αεροσκάφους της Virgin Australia με προορισμό το Μπαλί!

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το Reuters, επικαλούμενο τηλεοπτικούς σταθμούς της Ινδονησίας, μετέδωσε ότι αεροσκάφος της συγκεκριμένης αεροπορικής εταιρείας έπεσε θύμα αεροπειρατείας και αναγκάστηκε σε υποχρεωτική προσγείωση.

Ο ινδονησιακός τηλεοπτικός σταθμός Metro

TV, μάλιστα, μετέδωσε δηλώσεις αξιωματούχου της ινδονησιακής υπηρεσίας μεταφορών, ο οποίος ανέφερε ότι ένας επιβάτης επιχείρησε να εισέλθει στο πιλοτήριο του αεροσκάφους, ενώ αξιωματούχος της ινδονησιακής Πολεμικής Αεροπορίας δήλωσε στον ίδιο σταθμό ότι στο αεροσκάφος εκδηλώθηκε αεροπειρατεία.

Ωστόσο, πριν από λίγο, η ινδονησιακή τηλεόραση μετέδωσε, επικαλούμενη την αστυνομία ότι το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Μπαλί κι ο επιβάτης συνελήφθη.

Σύμφωνα με στέλεχος της αεροπορικής εταιρείας, τελικά το περιστατικό προκλήθηκε από έναν μεθυσμένο επιβάτη της πτήσης, ο οποίος επιχείρησε να εισέλθει στο πιλοτήριο, με αποτέλεσμα ο πιλότος να σημάνει συναγερμό για αεροπειρατεία.

Αρχικά, ο πιλότος του αεροσκάφους Boeing 737, το οποίο κατευθυνόταν από το Μπρισμπέιν της Αυστραλίας στο νησί Μπαλί της Ινδονησίας, ανέφερε στις αρχές ότι ένας επιβάτης επιχείρησε να εισέλθει στο πιλοτήριο με πρόθεση να καταλάβει το αεροπλάνο.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της πολεμικής αεροπορίας, έπειτα από την προσγείωση, οι επιβάτες απομακρύνθηκαν από το αεροπλάνο σώοι κι αβλαβείς.

Διαβάστε σχετικά:

Αεροπειρατεία σε αεροπλάνο της Virgin με προορισμό το Μπαλί – Άγνωστη η ταυτότητα των δραστών

The post Ο αεροπειρατής ήταν… μεθυσμένος επιβάτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα