Ντοκουμέντο: Ο Ρουπακιάς φεύγει ανενόχλητος από το σημείο δολοφονίας του Φύσσα [φωτο]

Σε φωτογραφία ντοκουμέντο ο καθ’ ομολογία δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, εμφανίζεται να απομακρύνεται ανενόχλητος από το σημείο δολοφονίας και να οδεύει προς το αυτοκίνητό του.

Η φωτογραφία που δημοσιεύει το Βήμα της Κυριακής, είναι από το στιγμή που ο Γιώργος Ρουπακιάς απομακρύνεται από τον τόπο της δολοφονίας πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητό του, ενώ υπάρχει και πλάνο από κάμερα ασφαλείας στο Κερατσίνι όπου φαίνονται καρέ-καρέ τα βήματα του Ρουπακιά να πηγαίνει προς το αυτοκίνητό του αμέσως μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα έγινε παρουσία της αστυνομίας αφού δύο ομάδες ΔΙΑΣ με συνολικά οκτώ αστυνομικούς συνέλαβαν τον Γιώργο Ρουπακιά λίγα λεπτά μετά, και κατέσχεσαν το μαχαίρι το οποίο είχε πετάξει κοντά στο αυτοκίνητό του, που είχε σταθμεύσει προηγουμένως στο σημείο δολοφονίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 45χρονος Γιώργος Ρουπακιάς έχει ομολογήσει ότι εκείνος σκότωσε με μαχαίρι τον 34χρονο Παύλο Φύσσα, ενώ έχει δηλώσει στους αστυνομικούς πως είναι μέλος της Χρυσής Αυγής, δήλωση που ανασκεύασε κατά την επίσημη απολογία του.

Ανατριχιαστικές είναι και οι περιγραφές αυτόπτων μαρτύρων από τη σκηνή της δολοφονίας, όπου αστυνομικός είπε ότι «τρία άτομα κρατούσαν τον Φύσσα, ενώ ένας ακόμη τον είχε αγκαλιάσει». Ο τελευταίος ήταν ο Γ. Ρουπακιάς που τον σκότωσε, ενώ υπενθυμίζεται ότι όπως προέκυψε από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, το θύμα δέχτηκε συνολικά τρεις μαχαιριές: δύο στο θώρακα -οι οποίες ήταν θανατηφόρες- και μία στον αριστερό μηρό. Η μαχαιριά που δέχτηκε στον αριστερό μηρό ενδεχομένως και να εξηγεί γιατί -όπως κατέθεσαν αυτόπτες μάρτυρες- ο Παύλος Φύσσας φάνηκε να πέφτει στην αγκαλιά του δολοφόνου του.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ντοκουμέντα που δημοσίευσε το ΒΗΜΑ της Κυριακής, ο Γιώργος Ρουπακιάς ήταν πανταχού παρών στα γυμνάσια της Χρυσής Αυγής. Ο ίδιος, να σημειωθεί ότι εμφανίζεται αμετανόητος και προκλητικός, αφού ακόμη και σήμερα απαθανατίζεται σε πολλές φωτογραφίες να συμμετέχει σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής.

The post Ντοκουμέντο: Ο Ρουπακιάς φεύγει ανενόχλητος από το σημείο δολοφονίας του Φύσσα [φωτο] appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα