Νίκος Βέρτης: «Ψυχαγωγία τους δίνουμε, γιατί να εμπλακούμε σε αυτό το πράγμα;»

Στην αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε ο αγαπημένος Νίκος Βέρτης μιλάει για όλα. Μάλιστα, απαντάει με τον δικό του τρόπο και στην κόντρα του Νότη Σφακιανάκη και του Αντώνη Ρέμου για το αν οι καλλιτέχνες πρέπει να εκφράζουν δημόσια τις απόψεις τους και να καθοδηγούν το κοινό τους.

Ο ίδιος τονίζει ότι επειδή δεν νιώθει σίγουρος για όσα θα πει και ίσως αργότερα αλλάξει γνώμη, καλύτερα να μην δηλώσει δημόσια τα πιστεύω του.

Διαβάστε τι μας είπε:

«Ναι αλλά όταν λέμε την άποψή μας θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε και την κριτική από ‘κει και έπειτα,

ο κάθε άνθρωπος δικαιούται να λέει τη γνώμη του, δεν νομίζω πως οι καλλιτέχνες είναι κάτι παραπάνω. Το γεγονός ότι έχουμε κόσμο που μας ακολουθεί και μας παρακολουθεί, μπορούμε μεν να τον επηρεάσουμε, αλλά δεν σημαίνει πως είμαστε υποχρεωμένοι να του δείξουμε τον δρόμο εμείς. Ψυχαγωγία τους δίνουμε, γιατί να εμπλακούμε σε αυτό το πράγμα; Αν έχουμε κάποια άποψη και είμαστε τόσο ψαγμένοι και τολμάμε να το κάνουμε, ναι. Κι εγώ έχω κάποιες προσωπικές απόψεις αλλά δεν τις εκφράζω προς τα έξω, φοβούμενος κυρίως μην κάνω λάθος και μην επηρεάσω τον κόσμο. Μπορεί αύριο μεθαύριο να το μετανιώσω αυτό που λέω. Για παράδειγμα, υπάρχει κάποιος άνθρωπος που πάει και ψηφίζει και ξέρει πως στην πραγματικότητα αυτό που ψηφίζει είναι σίγουρα καλό;;; Δεν υπάρχει ούτε ένας!»


Πηγή: tralala.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα