Νίκη εμείς…και βλέπουμε

Η Εθνική μας ομάδα δίνει απόψε το τελευταίο της παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κόντρα στο Λιχτενστάιν στις 20:00 (Mega, OTE TV), στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μοναδικός στόχος για τους παίκτες του Φερνάντο Σάντος είναι η νίκη που θα συνοδευτεί και με καλό θέαμα. Οι αρκετοί φίλαθλοι της Εθνικής ομάδας που βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο παιχνίδι με τη Σλοβακία,

δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών, παρά την νίκη με 1-0.

Στο αποψινό παιχνίδι το αδύναμο Λιχτενστάιν προσφέρεται για μία νίκη με ευρύ σκορ που θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τις μέτριες εμφανίσεις της Εθνικής στα περισσότερα από τα παιχνίδια που έχει δώσει στα προκριματικά.

Όσον αφορά την πρόκριση στης Εθνικής στη Βραζιλία, ο δρόμος μοιάζει να είναι…μονόδρομος. Η Ελλάδα δεν μπορεί να προκριθεί απ’ ευθείας λόγω των γκολ average (10-4, +6 η Ελλάδα, 29-6 η Βοσνία). Τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν, αν η Βοσνία «κολλήσει» στη Λιθουανία, κάτι που φαντάζει δύσκολο ως…απίθανο. Οι Βόσνιοι δεν θα χύσουν την τελευταία στιγμή την καρδάρα με το γάλα. Οπότε η Εθνική θα βρίσκεται στους ισχυρούς της κλήρωσης (21 Οκτωβρίου) και οι πιθανοί της αντίπαλοι θα είναι η Γαλλία, η Ρουμανία ή η Τουρκία και η Ισλανδία ή η Σλοβενία. Ακόμη, αν η Σουηδία (που παίζει χωρίς τον Ιμπραΐμοβιτς) δεν χάσει εντός έδρας από την αδιάφορη Γερμανία, θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών. Αντιθέτως, αν χάσει τη θέση της θα πάρει η Ουκρανία που έχει εύκολο έργο στο Σαν Μαρίνο.

Αυτούς που δε θα πετύχουμε σίγουρα στο δρόμο μας, καθώς θα βρίσκονται μαζί μας στους ισχυρούς, είναι η Πορτογαλία και η Κροατία.

Τα πλάνα του Σάντος

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να προφυλάξει τους παίκτες που είναι στο όριο καρτών. Ο λόγος γίνεται για τους Καρνέζη, Τοροσίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Τζιόλη. Για το ματς δεν υπολογίζεται και ο τιμωρημένος Μανιάτης.

Η πιθανότερη ενδεκάδα είναι: Σηφάκης, Βύντρα, Χολέμπας, Κατσουράνης, Σιόβας, Ταχτσίδης, Κονέ, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς και Μήτρογλου.

Το Λιχτενστάιν, που έχει να επιδείξει μόνο δύο ισοπαλίες στην προκριματική φάση (4-23 τα γκολ) θα παραταχθεί με 4-1-4-1 και τους Γέλε, Όερι, Κάουφμαν, Κούιντανς, Στόκλασα, Ντ. Χάσλερ, Ν. Χάσλερ, Μπούργκμαϊερ, Βίζερ, Πολβερίνο, Κρίστεν.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τσέχος Λίμπορ Κόβαρικ.

The post Νίκη εμείς…και βλέπουμε appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα