ΝΕΡΙΤ: Προσωρινός πίνακας κατάταξης για πρόσληψη προσωπικού

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΝΕΡΙΤ ο πίνακας κατάταξης των υποψηφίων για την πλήρωση 132 θέσεων δημοσιογράφων και 224 θέσεων καλλιτεχνικών ειδικοτήτων, για Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Πάντως, ξεκαθαρίζεται πως ο συγκεκριμένος πίνακας δεν είναι αυτός των επιτυχόντων. Οι θέσεις είναι με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, ενώ ο πίνακας καταρτίσθηκε σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν υποβάλει οι ενδιαφερόμενοι

είτε στην αρχική είτε στην συμπληρωματική.

Κατά του προσωρινού πίνακα βαθμολογίας είναι δυνατή η υποβολή ένστασης από αύριο, (Τετάρτη 5 Μαρτίου) μέχρι και τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014 και ώρα 17:00.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΝΕΡΙΤ πατώντας στην υπερσύνδεση «ένσταση» που βρίσκεται δίπλα στο όνομα του κάθε υποψηφίου. Με την ένσταση ο υποψήφιος δηλώνει τη διαφωνία του με συγκεκριμένο/α πεδίο/α της βαθμολογίας του, επισυνάπτοντας τα υποστηρικτικά της ένστασης έγγραφα, εφόσον υπάρχουν.

Μετά τον έλεγχο των ενστάσεων θα καταρτισθεί αναθεωρημένος πίνακας κατάταξης. Θα ακολουθήσει η βαθμολόγηση από τους αξιολογητές και η βαθμολόγηση από τη συνέντευξη.

Ο τελικός πίνακας κατάταξης θα καταρτισθεί με βάση το άθροισμα των μορίων του αναθεωρημένου πίνακα κατάταξης, της βαθμολογίας των Αξιολογητών και της βαθμολογίας της συνέντευξης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στις προκηρύξεις.

The post ΝΕΡΙΤ: Προσωρινός πίνακας κατάταξης για πρόσληψη προσωπικού appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα