Νεκρός στο ίδιο σημείο που αυτοκτόνησε ο πατέρας του βρέθηκε 16χρονος

Απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Νιούπορτ της Νότιας Ουαλίας, όταν 0 16χρονος Τζακ Γουίλιαμς βρέθηκε νεκρός στο ίδιο σημείο που πριν από πέντε εβδομάδες είχε κρεμαστεί ο πατέρας του.

Μια ανείπωτη οικογενειακή ιστορία έχει συγκλονίσει και αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πόσο σοβαρά είναι τα ενδοοικογενειακά προβλήματα για τα νεαρά παιδιά που τα βιώνουν σε πολύ μεγαλύτερη ένταση από ό,τι οι ενήλικες.

Οι χωρισμένοι γονείς του Τζακ δεν είχαν καμία επαφή εδώ και αρκετό καιρό, ο πατέρας του όμως αποφάσισε πριν από λίγες μέρες να προβεί σε μια ακραία πράξη.

Μαθαίνοντας ότι η σύζυγός του διατηρούσε δεσμό με το δικηγόρο του, αποφάσισε να την επισκεφθεί στο κομμωτήριο που εκείνη δούλευε και να την πυροβολήσει στα πόδια μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συναδέλφων της.

Λίγες ώρες μετά -και αφού η σύζυγός του διέφυγε τελικά τον κίνδυνο από την επίθεσή του- ο άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος κοντά στο σπίτι του, βυθίζοντας στο πένθος και στη θλίψη τον 16χρονο γιο τους Τζακ, ο οποίος ποτέ δεν είχε συγχωρέσει τη μητέρα του για την απιστία της και την απομάκρυνσή της από τον πατέρα του.

Το δράμα όμως δεν τέλειωσε εκεί… Σήμερα, ο 16ρονος Τζακ βρέθηκε νεκρός στο ίδιο σημείο που ο πατέρας του αυτοκτόνησε πριν από μερικές εβδομάδες, αφού προηγουμένως είχε στείλει μήνυμα από το κινητό του «Μπαμπά, σ’αγαπάω» στο κινητό του πατέρα του.

Η μητέρα του Ρέιτσελ Γουίλιαμς δηλώνει σήμερα συγκλονισμένη από την τραγωδία που βρήκε την οικογένειά της, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως προσπαθούσε να διατηρήσει με τον γιό της όσο το δυνατόν πιο στενή επαφή μετά την απομάκρυνση από τον σύζυγό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα