Νέες «βόμβες» για τη λίστα Λαγκάρντ!

«Εξαιρετικά σοβαρά» χαρακτήρισε αρμόδια «πηγή» τα νέα στοιχεία που στάλθηκαν σήμερα το μεσημέρι στη Βουλή και αφορούν την λίστα Λαγκάρντ.

Μεταξύ άλλων στα στοιχεία είναι οι καταθέσεις –απολογίες Διώτη και Καπελέρη αλλά και καταθέσεις υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομικών καθώς και προσώπων που προέκυψε ότι είτε γνώριζαν, είτε είχαν ρόλο στην διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ από την πρώτη στιγμή που ήρθε στα χέρια του

τότε Υπουργού και σημερινού κατηγορούμενου Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Τα στοιχεία δεν τέθηκαν υπόψη των βουλευτών πριν την ψηφοφορία γιατί «δεν υπήρχε χρόνος» ,όπως είπε ο πρόεδρος της Βουλής Β. Μεϊμαράκης ,o οποίος «κάρφωσε» τους εισαγγελείς λέγοντας ότι «ήταν γνωστός ο χρόνος της ψηφοφορίας αλλά τα στοιχεία δεν στάλθηκαν έγκαιρα».

Τα Κόμματα της Αντιπολίτευσης αντέδρασαν έντονα και ζήτησαν να γίνει η ψηφοφορία αύριο αφού, όπως είπε πρώτη η κ. Παπαρήγα μπορεί να χρειαστεί να κατηγορηθούν κι άλλα πρόσωπα η να αλλάξει στάση κομμάτων και βουλευτών με βάση τα νέα στοιχεία.

Με τη θέση της κ. Παπαρήγα συμφώνησαν μιλώντας σε υψηλούς τόνους και ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος αλλά το προεδρείο της Βουλής με «δι’ εγέρσεως» ψηφοφορία της Βουλής προχώρησε στην ψηφοφορία.

Τα νέα στοιχεία είναι βέβαιο ότι από αύριο θα πυροδοτήσουν νέο κύκλο αποκαλύψεων και εξελίξεων.

Η έναρξη της ψηφοφορίας καθυστέρησε γιατί δεν υπήρξε συμφωνία στα ψηφοδέλτια στις κάλπες κλπ

Γ.Ν.

Keywords
Τυχαία Θέματα