Νεαρός Ινδός στα Οινόφυτα καλλιεργούσε «δέντρα» χασίς

Τώρα το καλοκαίρι που πολύς κόσμος περιποιείται τους κήπους του και φυτεύει διάφορα καλλωπιστικά και ευωδιαστά φυτά, ένας Ινδός σκέφθηκε να φυτέψει και να καλλιεργήσει στην αυλή του σπιτιού του στα Οινόφυτα Βοιωτίας… χασισόδεντρα!

Έτσι όπως φαίνεται μετά τους εγχώριους χασισοκαλλιεργητές μπήκαν στο «κόλπο» και οι αλλοδαποί! Μάλιστα, τα χασισόδεντρα που καλλιεργούσε στο σπίτι του στα Οινόφυτα Βοιωτίας ένας νεαρός μετανάστης από την Ινδία είχαν… θεριέψει και κόντευαν σε ύψος

τα δυόμισι μέτρα! Συνολικά ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν από την αυλή του σπιτιού του πέντε δέντρα ινδικής κάνναβης, τα οποία είχαν ύψος μεταξύ 1,65 και 2,30 μέτρων. Οι αστυνομικοί της Γ΄ Ο.Π.Κ.Ε. οδηγήθηκαν στο σπίτι του 31χρονου Ινδού από πληροφορίες που τους δόθηκαν και κατά την έρευνα που έκαναν διαπίστωσαν ότι τα δενδρύλλια είχαν εξελιχθεί σε… δέντρα!

Στο σπίτι του χασισοκαλλιεργητή βρέθηκαν και δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,4 γραμμαρίων. Ο νεαρός Ινδός συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια όπου ανακρίνεται πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα