Νάτος, νάτος ο πρωταθλητής – Ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον ΠΑΟΚ με 4-0 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι “ερυθρόλευκοι” νίκησαν 4-0 τον ΠΑΟΚ στο “Γ.Καραϊσκάκης” με σκόρερ τους Μήτρογλου (36΄), Σαβιόλα (60΄), Φουστέρ (74΄), Κάμπελ (80΄) και απέκτησαν διαφορά ασφαλείας έξι βαθμών από τον “Δικέφαλο του Βορρά” και 13 από τον τρίτο, Ατρόμητο.

Ο Ολυμπιακός

ήταν κυρίαρχος από το πρώτο ημίχρονο όμως δεν κατάφερνε να ανοίξει το σκορ αφού ο Στέφενς είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους. Ωστόσο ο Κάμπελ ήταν σε πολύ καλή μέρα και δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα από τα πλάγια. Ο Κάμπελ έκανε στο 36ο λεπτό σέντρα από δεξιά και ο Μήτρογλου με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χακόμπο, φτάνοντας τα 14 γκολ σε 11 ματς στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ έδειξε να μην μπορεί να σταθεί στα ίσα απέναντι στον Ολυμπιακό που είχε τον Κάμπελ να κάνει ότι ήθελε από την δεξιά πλευρά. Ο Κοσταρικανός έμπαινε όποτε ήθελε στην άμυνα του ΠΑΟΚ και σε μία των περιπτώσεων στο 60’ κέρδισε την κόντρα και πάσαρε στον Χαβιέρ Σαβιόλα ο οποίος από κοντά δεν είχε κανένα πρόβλημα να γράψει το 2-0 και να καθαρίσει το ματς. Το 3-0 πέτυχε ο Νταβίντ Φουστέρ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Χολέμπας στο 74΄, ενώ το “κερασάκι στην τούρτα” έβαλε ο Κάμπελ στο 80΄, εκμεταλλευόμενος τραγική αντίδραση της άμυνας του ΠΑΟΚ. Αμέσως μετά, στο 82΄, ο Φουστέρ είχε δοκάρι μετά από πάσα του Χολέμπας με τον ΠΑΟΚ να έχει «τα χέρια κάτω».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέμπας, Μανωλάς, Σιόβας, Μανιάτης (78΄ Μασάντο), Σάμαρης, Κάμπελ, Φουστέρ, Σαβιόλα (64΄ Ντομίνγκες), Μήτρογλου (77΄ Μπονγκ).
ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Σκόνδρας, Λίνο, Κατσουράνης, Κατσικάς, Λάζαρ (70΄ Νίνης), Τζιόλης, Λούκας, Στοχ (46΄ Ολίσε), Σαλπιγγίδης (63΄ Βούκιτς), Αθανασιάδης.
* Πριν τον αγώνα η ΠΑΕ Ολυμπιακός δια του προέδρου της, Βαγγέλη Μαρινάκη, τίμησε τον Μάρκο Πάντελιτς για την προσφορά του στην ομάδα.

Δείτε τα γκολ του Ολυμπιακού :

The post Νάτος, νάτος ο πρωταθλητής – Ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον ΠΑΟΚ με 4-0 (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα