Να αναθεωρήσουν καλεί τους Ευρωπαίους ο Κουβέλης

«Οι Ευρωπαίοι οφείλουν να αναθεωρήσουν την απόφασή τους για την Κύπρο», τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου.

«Η ύφεση απειλεί πια και το σκληρό πυρήνα της Ευρωζώνης , πρέπει να αναθεωρήσουν την απόφασή τους», είπε ο κ. Κουβέλης, συμπληρώνοντας : «αυτή είναι η οφειλόμενη ενέργεια από πλευρά του Eurogroup, νομίζω συνολικότερα των εταίρων μας».

Ωστόσο,

ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, ανέφερε ότι σε περίπτωση πτώχευσης της Κύπρου θα υπάρξουν αντανακλάσεις και στην Ελλάδα.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο απολύσεων στο Δημόσιο, ο κ. Κουβέλης υπογράμμισε ότι δεν δέχεται σε καμία των περιπτώσεων απολύσεις στο Δημόσιο, ενώ αναφέρθηκε σε συγχωνεύσεις υπηρεσιών και αξιολογήσεις προσωπικού.

Στη σύσκεψη, όπως δήλωσε ο κ. Κουβέλης, εκτός από τις εξελίξεις στην Κύπρο, έγινε μόνο μια αναφορά στη διοικητική μεταρρρύθμιση, για την οποία εκτιμησε πως θα έχει σημαντικά αποτελέσματα. «Τέτοια μεταρρύθμιση δεν έχει ξανασυμβεί στην Ελλάδα», υπογράμμισε.

Για το ειδικό τέλος δεν έγινε αναφορά στη σύσκεψη, όπως είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ωστόσο ο ίδιος επανέλαβε τη θέση του πως «εάν το ΕΕΤΗΔΕ επαναληφθεί θα πρόκειται για νέο μέτρο και νέο μέτρο δεν πρέπει να υπάρξει».

Keywords
Τυχαία Θέματα