Ν. Νικολόπουλος: «Αρκετά ανεχτήκαμε τα πειράματα και τους δόλιους στόχους των δανειστών»

«Αρκετά ανεχτήκαμε τα πειράματα, τα καπρίτσια και τους δόλιους στόχους» των δανειστών, τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Νικολόπουλος, σε συγκέντρωση που πραγματοποίησε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

«Υπάρχει κανείς που δεν καταλαβαίνει ότι η ΕΕ δεν είναι αυτή που ήταν ή που ξεκίνησε να είναι; Οι σχέσεις ισότιμων εταίρων εξελίχθηκαν σε σχέσεις δανειστών και δανειοληπτών και ο κατήφορος μοιάζει

να μη σταματάει εδώ. Αρχίζει να μοιάζει όλο και περισσότερο με σχέση φεουδάρχη και δουλοπάροικου, δηλαδή οι δανειστές πιστεύουν πως έχουν αποκτήσει δικαιώματα ζωής και θανάτου πάνω μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Νικολόπουλος.

«Αρκετά ανεχτήκαμε τα πειράματα, τα καπρίτσια και τους δόλιους στόχους τους. Θα τους δείξουμε πως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Θα τους δείξουμε πως η Ελλάδα δεν είναι τσιφλίκι τους και η Ευρώπη των λαών δεν είναι μαγαζάκι ολίγων» επεσήμανε.

The post Ν. Νικολόπουλος: «Αρκετά ανεχτήκαμε τα πειράματα και τους δόλιους στόχους των δανειστών» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα