Μύρισαν… Ελλάδα τα Harrods – Νεαρό ζευγάρι ανέμειξε μέλι με φύλλα χρυσού και κάνει «χρυσές δουλειές»

Και όμως οι ελληνικές πατέντες καλά κρατούν! Ο λόγος για ένα νεαρό ζευγάρι από την Εύβοια, που ενώ σκέφτονταν σοβαρά το ενδεχόμενο να ζήσουν μόνιμα στην Αγγλία, λόγω της ανεργίας που μαστίζει την χώρα μας, έκαναν μία τελευταία προσπάθεια και πέτυχαν.

Ειδικότερα, οι δύο νέοι, ενώ είχαν τα πάντα έτοιμα για την μετανάστευσή τους, στην Μεγάλη Βρετανία, αλλά ένα ποτό που τους προσέφεραν σε φιλικό γάμο, άλλαξε ριζικά τα σχέδιά τους.

Το ποτό ήταν σαμπάνια με βρώσιμα φύλλα χρυσού και η γεύση ήταν ανεπανάληπτη.

Η ιδέα των φύλλων χρυσού άρεσε τόσο στο ζευγάρι, που αποφάσισαν να προσθέσουν τα

βρώσιμα φύλλα χρυσού, σε μέλι, το οποίο παρήγαγε εδώ και αρκετές γενιές, η οικογένεια της 28χρονης Σταυρούλας Θεοδώρου.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, σύστησαν την εταιρία τους Stayia Farm (προέρχεται από τα αρχικά των ονομάτων τους Sta-Σταυρούλα, Yia-Γιάννης), μετέτρεψαν ένα ακίνητο που είχαν σε συσκευαστήριο, επιμελήθηκαν και σχεδίασαν τη συσκευασία του προϊόντος και στα τέλη του 2012, παρουσίασαν την παγκόσμια καινοτομία, η οποία είναι το μέλι Vasilissa με φύλλα βρώσιμου χρυσού 24 καρατίων.

Τα δύο παιδιά, κατάφεραν να εισάγουν τα προϊόντα τους στα μεγαλύτερα μαγαζιά-εμπορικά του κόσμου, ένα εκ των οποίων είναι και τα πασίγνωστα Harrods και όλα αυτά με πολύ προσπάθεια και υπομονή.

Σύμφωνα με τους ίδιους, το μέλι με τα φύλλα χρυσού, ήταν σίγουρα το κλειδί για να ανοίξουν οι πόρτες, αλλά σπουδαίο ρόλο έπαιξαν και η συνέπεια στην αλληλογραφία τους, η εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων, οι καινοτόμες προσμείξεις και η ξεχωριστή συσκευασία.

The post Μύρισαν… Ελλάδα τα Harrods – Νεαρό ζευγάρι ανέμειξε μέλι με φύλλα χρυσού και κάνει «χρυσές δουλειές» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα