Μύκονος: Ο επιχειρηματίας, η παρουσιάστρια και η απιστία με τον barman

Αυτός; Ένας από τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες του νησιού σε σημεία εστίασης. Εκείνη; Παρουσιάστρια με «περαστική εμπειρία» στην πρωινή ζώνη αλλά με ανοιχτά… μυαλά.

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που επιλέγει πάντα τον στόχο της. Γνωρίζει καλά που να χτυπήσει. Βλέπετε έχει πολλά κόμπλεξ το κορίτσι. Νιώθει ότι την κυνηγούν μάγισσες και αναζητά τρόπο και λόγο επιβεβαίωσης. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και ηθικός αυτουργός της μετέπειτα σχέσης ήταν γνωστός Καναλάρχης. Ο επιχειρηματίας από την μεριά του μπορεί να έχει «πακέτο» άλλα δυστυχώς έχει μόνο αυτό.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι προέρχεται από την οικογένεια «γκόλουμ». Όπως και να χει…όταν έχεις λεφτά και η γυναίκα που σε γνωρίζει νοιάζεται μόνο για την βολή της…τότε στα μάτια της είσαι ο ομορφότερος άντρας του κόσμου…

Δυστυχώς για τον επιχειρηματία η καψούρα του τον οδήγησε σε ερωτικό αδιέξοδο. Ζούσε και ανέπνεε για την παρουσιάστρια η οποία τον υποχρέωσε να καλύψει ακόμη και τις υποχρεώσεις-εκκρεμότητες οικονομικού χαρακτήρα και όχι μόνο-από το παρελθόν.

Όλα πήγαιναν πρίμα. Στα γούστα μαζί…στα ταξίδια μαζί…στα κότερα και σε πριβέ πάρτι μαζί. Όμως το κορίτσι είχε άλλες βλέψεις. Μπορεί να είχε τον πακετωμένο αλλά αναζητούσε εναγωνίως και το τεκνό.

Το οποίο και βρήκε στο πρόσωπο νεαρού μπάρμαν. Τι συνέβη; Κάποια στιγμή κατέβασε στο νησί τις κολλητές της για νυχτοπερπατήματα. Αφού τις φιλοξένησε στο σπίτι του καλού της, τις τάισε στα στέκια του καλού της…είπε να τις ξεναγήσει στα στέκια.

Και το έκανε με μεγάλη επιτυχία καθώς ξημερώματα της τρίτης μέρας στο νησί όλες οι φίλες αλλά και η πρωταγωνίστρια βρέθηκαν να χαίρονται τα κορμιά των τεκνών σε χωράφι κοντά στην Άνω Μερά.

Σύμφωνα με το nasosblog, η ιστορία της παρέας έγινε «πρωτοσέλιδο» την επόμενη μέρα στα στέκια των μυημένων του νησιού και η πληροφορία δεν άργησε να φτάσει και στ΄αυτιά του κερατά.

Αποτέλεσμα; Όχι απλά να χωρίσουν αλλά ο τύπος εδώ και μήνες να μην μπορεί να βρει ισορροπία. Αμαρτία από τον Θεό…αλλά κι από την άλλη «Δεν ήξερε…δε ρώταγε;»

Και η πλάκα είναι ότι το παίζει και μάγκας με τις γυναίκες και πολλά βαρύς.

Keywords
Τυχαία Θέματα